Ons team - Hooge Vuursche
 • Unieke

  Locatie

  In

  Het groen

 • Unieke

  Locatie

  In

  Het groen

 • Unieke

  Locatie

  In

  Het groen

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare tussen Hilversum en Baarn en is de plek voor een bijzondere dag. Vier je feest of bruiloft op deze prachtige locatie midden in de natuur. Een bijzonder afscheid behoort ook tot de mogelijkheden. Het gerenoveerde kasteel is eigentijds ingericht. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

```

Achter elk GESLAAGD event …staat een bevlogen team.

Tijdens een bijzonder event moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie event onvergetelijk wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van de dag. Dat is het verschil dat wij maken!

```

Henk-Jan Priem, Kasteelheer

Op dit moment ben ik bijna 30 jaar werkzaam in dit mooie vak en heb een specialisatie in de Food & Beverage (F&B) en project management. Na gewerkt te hebben voor de Bilderberg hotel groep, het zelfstandige Hotel Casa in Amsterdam, de Bijenkorf en Van der Valk, ben ik in 2021 gestart als Kasteelheer bij het prachtige Kasteel Hooge Vuursche. Een hele mooie stap waar ik erg trots op ben. Enkele jaren geleden mocht ik hier als ceremoniemeester de bruiloft van één van mijn beste vrienden organiseren. Nu, jaren later, mag ik aan het roer staan op dit schitterende kasteel.’ Een event is voor mij geslaagd als de particuliere gast de volgende ochtend nog net zo straalt als de voorgaande dag. Onze gasten moeten het gevoel hebben dat wij hen altijd een stap voor zijn en er alles aan doen om hun evenement uniek te maken. Als de zakelijke gast terugkeert dan is dat mijn beloning en bewijs dat wij het goed op de rit hebben. Ik woon in Vinkeveen met mijn vriendin Marleen en drie kinderen; zoontje Bas en twee peuter meiden Suze & Liv . Naast mijn werk ben ik momenteel voornamelijk bezig met het zorgen voor mijn kinderen en als het kan ga ik lekker uit eten met Marleen en ik probeer wekelijks te padellen met een vriendengroep.

``` ``` ```

Sales afdeling

De salesafdeling bestaat uit een enthousiast team van ervaren en gedreven medewerkers.

Zij werken voor alle  locaties en helpen graag mee om jullie bruiloft of feest tot een groot succes te maken.

Meer weten over
Kasteel De Hooge Vuursche?

``` ```
```

Bevlogen medewerkers werken met passie

Monumentale erfgoedlocatie met karakter

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!