Vergaderen - Hooge Vuursche
 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

 • Vergaderen

  Focus

  Brainstorm

  Overleg

  Lunch & Diner

Haal meer uit je vergadering of training in hetKoetshuis

Wanneer je vergadert op deze prachtige, groene en inspirerende plek merk je dat de energie stroomt, waardoor je het maximale uit de vergadering haalt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat rust en intimiteit een positief effect hebben op de effectiviteit van een meeting. En al helemaal in een bosrijke omgeving. Voeg daar onze uitgebreide en heerlijke lunch aan toe en je weet waarom een meeting in het Koetshuis van Hooge Vuursche een goede keuze is.

Koetshuis

Deze prachtige locatie in het bos is de plek bij uitstek om in alle rust te vergaderen. De heerlijke lunch is een feestje en maakt jullie verblijf bij ons compleet. Haal meer rendement uit jullie vergadering of training en maak je hoofd leeg tijdens een ontspannen wandeling in de pauze. Overnachten kan in één van de Kasteelkamers.

 

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Het koetshuis is van alle gemakken voorzien. Alle ruimtes beschikken over daglicht, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare stoelen. Technische voorzieningen zoals een beamer of HD-LCD scherm en Wifi zijn aanwezig.

 • Bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras.
 • Het landgoed biedt ruime mogelijkheden voor een wandeling, outdoor activiteiten en buiten vergaderen.
 • De locatie is goed  te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
 • Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!
 • De uitgebreide lunch is een feestje op zich.
 • 19 Kasteelkamers

Hybride vergaderen

Wil je vergaderen, maar kan niet iedereen er fysiek bij zijn? Dan biedt Kasteel de Hooge Vuursche hier de oplossing voor. De Poly-set voor Zoom/Teams/Meet zorgt er voor dat iedereen in de vergadering scherp in beeld komt en goed verstaanbaar is. Download hieronder de informatie.

Achter elk succesvolle vergadering staat eenbevlogen team

Kasteel De Hooge Vuursche heeft een eigentijds interieur en ligt in het groen. Daarnaast maken onze mensen het verschil. Wij zijn de regisseur van jullie bijeenkomst. En die dag moet natuurlijk vlekkeloos verlopen. Zonder zorgen en met maximale flexibiliteit van onze medewerkers. Dat leg je natuurlijk het liefst in handen van professionele, maar ook toegewijde personen. Wij bieden jullie die zekerheid. Zodat jullie je voor 100% kunnen focussen op de deelnemers. Dat is het verschil dat we maken.

Wat heeft
Kasteel De Hooge Vuursche
te bieden?

Interesse om bij ons
te komen werken?

Monumentale erfgoedlocatie met eigentijdse inrichting

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!