zakelijk - Event Company
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Coronaproof vergaderen

Uniek vergaderen in de buitenlucht

Alle zoom- en teams-vergaderingen zijn niet meer weg te denken. Het is toch fijn en goed om elkaar af en toe in het echt te ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in de locatie met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten! Buiten vergaderen op een landgoed geeft veel inspiratie. Ook dat is mogelijk bij ons op de locatie. Zo blijven alle deelnemers fris én gefocust!

Coronaproof bijeenkomen

Coronaproof vergaderen: Veilig en verantwoord samenkomen kan in onze locatie!

Regelmatig krijgen wij  de vraag of je nog mag vergaderen en trainen op onze locatie. JA, het mag. Bij ons kan dat op een veilige manier. De ruimtes zijn zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter kan zitten.  Wij werken volgens protocollen en hebben allerlei voorzieningen om dit optimaal te organiseren voor jullie. Onze hoge ruimtes en een goed ventilatiesysteem zorgen voor een veilige omgeving om jullie  zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Lees meer over Coronaproof bijeenkomen.

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

Veel van je collega’s werken thuis waardoor de contacten nu anders zijn dan voorheen. Startten we begin van het jaar nog onze dag met een gezamenlijk kopje koffie bij het koffiezetapparaat, tegenwoordig doen we dit aan de keukentafel. Kijk jij er ook zo naar uit iedereen weer live te ontmoeten? Met ons winterconcept kun je weer een avond of middag samen genieten. En om het helemaal af te maken, tippen we je ook nog voor de 4 leukste coronaproof activiteiten die jullie samen kunnen doen.

6 tips voor meer focus tijdens je training

Investeren in uw medewerkers kent eigenlijk alleen maar voordelen: ze raken gemotiveerder, gaan efficiënter werken en worden breder inzetbaar. Maar hoe haalt u alles uit de training die u organiseert? Wij geven u 6 tips voor meer focus tijdens de training.

Coronaproof bijeenkomen

22/10/2020

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

24/09/2020

6 tips voor meer focus tijdens je training

23/09/2020

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een langoed van 19 hectare tussen Hilversum en Baarn. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je eerst het Koetshuis voor vergaderingen en vervolgens het Kasteel. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde kasteel is eigentijds ingericht en beschikt over 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles perfect wordt geregeld.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers