zakelijk - Event Company
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Coronaproof vergaderen

Uniek vergaderen in de buitenlucht

Alle zoom- en teams-vergaderingen zijn niet meer weg te denken. Het is toch fijn en goed om elkaar af en toe in het echt te ontmoeten. Natuurlijk moet dat wel veilig. Dat kan bij ons in de locatie met goede ventilatie en op 1,5 meter maar natuurlijk ook buiten! Buiten vergaderen op een landgoed geeft veel inspiratie. Ook dat is mogelijk bij ons op de locatie. Zo blijven alle deelnemers fris én gefocust!

10 tips voor efficiënt vergaderen op afstand

Jammer genoeg duurt het nog wel even voordat live vergaderen weer mogelijk is. Over een paar maanden zal dit zeker weer op gang komen, maar tot die tijd zullen we onze brainstormsessies en vergaderingen online moeten doen. Hoe blijf je betrokken, geïnspireerd en actief bij je meetings? Door deze 10 tips toe te passen maak je jouw online meetings prettiger en effectiever!

8x positieve kanten van de coronacrisis

Deze onzekere corona-periode is niet bepaald de makkelijkste. Toch brengt het ook veel goeds. Doordat we meer rust ervaren hebben we eindelijk tijd voor dingen die er echt toe doen. Is jouw glas, net als bij ons, ook altijd halfvol? Dan herken je vast deze 8 positieve kanten van de coronacrisis.

Coronaproof bijeenkomen

Coronaproof vergaderen: Veilig en verantwoord samenkomen kan in onze locatie!

Regelmatig krijgen wij  de vraag of je nog mag vergaderen en trainen op onze locatie. JA, het mag. Bij ons kan dat op een veilige manier. De ruimtes zijn zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter kan zitten.  Wij werken volgens protocollen en hebben allerlei voorzieningen om dit optimaal te organiseren voor jullie. Onze hoge ruimtes en een goed ventilatiesysteem zorgen voor een veilige omgeving om jullie  zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Lees meer over Coronaproof bijeenkomen.

10 tips voor efficiënt vergaderen op afstand

20/01/2021

8x positieve kanten van de coronacrisis

19/01/2021

Coronaproof bijeenkomen

22/10/2020

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een langoed van 19 hectare tussen Hilversum en Baarn. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je eerst het Koetshuis voor vergaderingen en vervolgens het Kasteel. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde kasteel is eigentijds ingericht en beschikt over 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles perfect wordt geregeld.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers