zakelijk - Event Company
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Coronaproof bijeenkomen

Wat mag wel en niet bij het organiseren van een vergadering of bijeenkomst? Dit zijn de nieuwe coronaregels

Tijdens de persconferentie van 26 november 2021 zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. We kunnen jullie nog steeds ontvangen voor een meeting of bijeenkomst. Lees hier wat de regels zijn.  Coronaregels bij bijeenkomsten en evenementen

Tips voor het plannen van een efficiënte meeting

Aangezien we niet meer altijd op kantoor aanwezig zijn en steeds vaker vanuit huis werken, is het belangrijk om elkaar zo nu en dan toch fysiek te ontmoeten. Hoe plan je een efficiënte meeting en zorg je ervoor dat je de juiste mensen om de tafel krijgt? Je leest het in onze blog!

Succesvol samenwerken doe je zo: 5 tips

Succesvol samenwerken kost tijd en energie. Het is belangrijk dat je eerst aan een aantal basisvoorwaarden voldoet. In deze blog geven wij een overzicht van de vijf belangrijkste voorwaarden.

Even voorstellen…Henk-Jan Priem

Afgelopen mei is Henk-Jan als Kasteelheer gestart bij Kasteel Hooge Vuursche. Na jaren gewerkt te hebben voor verschillende soorten hotels, maakt hij nu de stap naar ons kasteel. Henk-Jan stelt zich graag aan je voor!

Tips voor het plannen van een efficiënte meeting

08/11/2021

Succesvol samenwerken doe je zo: 5 tips

26/09/2021

Even voorstellen…Henk-Jan Priem

29/08/2021

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een langoed van 19 hectare tussen Hilversum en Baarn. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je eerst het Koetshuis voor vergaderingen en vervolgens het Kasteel. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde kasteel is eigentijds ingericht en beschikt over 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles perfect wordt geregeld.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers