zakelijk - Hooge Vuursche
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Belang van consistent thema bij succes van je evenement

Evenementen organiseren is een ware uitdaging, waarbij locatie, planning en betrokkenheid cruciaal zijn. In dit klantverhaal deelt Marjolijn Kroon, Event Manager bij Kenonz, haar inzichten in het doorvoeren van een thema en het creëren van impact door het uitrollen van een klantreis. Ontdek het geheim achter dit succesvolle evenement en laat je inspireren.

7 valkuilen bij de organisatie van een event

Ben je van plan om een klantenevenement te organiseren? Of het nu gaat om een productlancering, netwerkevenement of een feest, het organiseren van een evenement voor jouw klanten kan uitdagend zijn. Er zijn verschillende veelvoorkomende fouten die jouw inspanningen kunnen verstoren en een negatieve indruk kunnen achterlaten op jouw gasten. In dit artikel geven we je zeven tips om deze valkuilen te vermijden en een memorabel evenement voor jouw klanten te organiseren.

Waarom is de natuur goed voor je

Tijd doorbrengen in de natuur is goed voor de mentale en fysieke gezondheid. In de natuur vind je rust, pieker je minder en kun je helderder nadenken. In dit artikel zetten wij dé redenen op een rijtje waarom het goed is om in de natuur te zijn.

Belang van consistent thema bij succes van je evenement

25/08/2023

7 valkuilen bij de organisatie van een event

20/05/2023

Waarom is de natuur goed voor je

23/02/2023

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een langoed van 19 hectare tussen Hilversum en Baarn. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je eerst het Koetshuis voor vergaderingen en vervolgens het Kasteel. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde kasteel is eigentijds ingericht en beschikt over 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles perfect wordt geregeld.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers