Particulier - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Trouwplannen? Kom naar de opendag

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Kom dan naar onze opendag op zondag 25 juni. Wel even aanmelden. Wil je liever een persoonlijk gesprek of eerder bel dan: 035-54 12 541

Wat heeft
Kasteel De Hooge Vuursche
te bieden?

Open Toptrouwlocatie Route

Er is een aantal opendagen per jaar. Meld je wel even aan voor deze dag (bij lees meer). De volgende open dagen zijn:

 • zondag 25 juni 2023
 • zondag 24 september 2023

Wij verzorgen een rondleiding maar jullie kunnen zelf ook rondlopen. Wij serveren hapjes en drankjes zodat jullie zelf de sfeer kunnen proeven.

Willen jullie liever eerder of een persoonlijke afspraak op locatie?  Bel dan 035-54 12 541.

2e plaats Populairste Trouwlocatie van Nederland

Kasteel De Hooge Vuursche valt voor het zesde jaar op een rij in de prijzen. We zijn 2e geworden bij de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties afgelopen maandag bekend. Het bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen. Hoeve Landzicht uit Nieuwer Ter Aa kreeg de meeste aanvragen binnen op het platform van Toptrouwlocaties en Lake House in Rotterdam is 3e geworden.

Top 3 populairste trouwlocatie van Nederland

Kasteel De Hooge Vuursche staat voor het vierde jaar op rij in de top drie van de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties op 14 februari 2021 bekend. Deze locatie kreeg de 2e plek . Het kasteel kreeg via dit platform bijna de meeste aanvragen van de Nederland binnen. Dit bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen.

Open Toptrouwlocatie Route

20/11/2022

2e plaats Populairste Trouwlocatie van Nederland

21/02/2022

Top 3 populairste trouwlocatie van Nederland

15/09/2021

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare in Baarn en is dé plek voor een bijzondere dag. Het kasteel is eigentijds ingericht en heeft verschillende stijlvolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en feest. De dag is helemaal compleet met een overnachting in één van de 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting