Iets te vieren - Hooge Vuursche
 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

 • FEEST

  BORREL

  VERJAARDAG

  BBQ

Vier het leven, vier het samen!

Is het tijd voor feest met vrienden en familie? En heb je zin om dit te vieren zonder zorgen over hapjes, drankjes en locatie?

Bij Kasteel de Hooge Vuursche begint het feest al bij de lange oprijlaan met zicht op de fontein. Het kasteel ligt in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten borrelen?  Alles kan.  De ruime Hall met bar is het perfecte decor voor een borrel of feest. Bij mooi weer is het bordes dé plek om toosten. Geniet lekker van een 3 gangen diner in de stijlvolle Fonteinzaal. Willen jullie het liever informeler? Dat kan natuurlijk met een walking diner of buffet.  In de zomer steken onze koks graag de houtskool BBQ aan op het bordes. De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen . En dan hebben we ook nog eens 19 hotelkamers zodat je na het feest heerlijk kunt blijven slapen en pas de volgende ochtend na het uitgebreide ontbijt naar huis gaat.

Locatie bekijken? Bel voor een persoonlijke afspraak: 035-54 12 541

```

Wat zijn de mogelijkheden?

Van intiem tot groots, wij verzorgen het graag voor jullie! Kasteel de Hooge Vuursche beschikt over een aantal stijlvolle ruimtes voor diners en feesten. Van kraamborrel, verjaardag tot jubileum of feestavond. Vanaf 30 personen kunnen wij dit voor jullie verzorgen.

Bij mooi weer kunnen jullie natuurlijk gebruik maken van het bordes met uitzicht op de kasteeltuin met fontein. Het kasteel is eigentijds ingericht. De locatie is eenvoudig te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

```

De locatie leent zich goed voor:

 • Recepties en borrel tot 250 personen
 • Geserveerde diners tot 90 personen
 • BBQ, buffet, walking diner tot  250 personen
 • Feesten tot 400 personen
 • Overnachten in de 19 kasteelkamers
```

Achter elke fantastisch feest …staat een bevlogen team.

Tijdens deze bijzondere feestdag  moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie feest onvergetelijk wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken!

```

Wat heeft
Kasteel De Hooge Vuursche
te bieden?

``` ```
```

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken