Trouwen - Hooge Vuursche
 • CEREMONIE

  TOOST

  DINER

  FEEST

  OVERNACHTEN

 • CEREMONIE

  TOOST

  DINER

  FEEST

  OVERNACHTEN

 • CEREMONIE

  TOOST

  DINER

  FEEST

  OVERNACHTEN

Trouwplannen? Kom naar onze opendag

Wil je de locatie komen bekijken? Kom zondag 30 juni naar onze opendag. Wel even aanmelden. Wil je liever eerder of een persoonlijke afspraak bel dan: tel.: 035-5412541 .

Trouwen

Het feest begint al bij de lange oprijlaan met zicht op de fontein. Het indrukwekkende kasteel ligt prachtig in het groen en ademt rust en ruimte. Binnen of buiten trouwen? Het kan allebei! De historische Parkzaal biedt een prachtig decor voor jullie ‘ja-woord’. Toost daarna bij mooi weer op het bordes met uitzicht over de kasteeltuin. In de Fonteinzaal serveren we jullie een heerlijk diner. In de zomer steken onze koks graag de BBQ aan als jullie het informeler willen.  De schemer zet in, het landgoed is prachtig verlicht en de DJ lonkt met swingende nummers. De feestavond kan beginnen!

LOCATIE BEKIJKEN? 
BEL VOOR EEN AFSPRAAK
035 – 54 12 541

Fotografie Huwelijk
Een trouwraportage is alleen mogelijk als je op onze locatie trouwt.

Seizoenen

Trouwen kan in elk seizoen! Of je nu kiest voor een winterbruiloft of voor trouwen in de zomer. Het kan allemaal. Elk seizoen heeft zijn eigen charme.  Download onze brochure en bekijk met behulp van de seizoenskalender naar de locatiehuren per seizoen. Op pagina 10 vindt je ook een voorbeeld bruiloft.

 

 

Populairste trouwlocaties van Nederland

Op 4 april 2024 heeft het platform Toptrouwlocaties de populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt.  Wij zijn zo blij met de 2e plek. Bij deze prijs hebben ze gekeken naar populariteit en de beoordelingen van onze bruisparen. Heel trots zijn we weer als team.

 

 

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden

Kasteel de Hooge Vuursche beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes. Bij mooi weer kunnen jullie natuurlijk gebruik maken van het bordes met uitzicht op de fontein. Het kasteel is geheel gerenoveerd en eigentijds ingericht. Alle onderdelen van jullie dag kunnen bij Kasteel de Hooge Vuursche plaatsvinden: van fotoshoot, huwelijksceremonie, toost, diner tot en met de feestavond. Overnachten kan in de 19 hotelkamers en de volgende ochtend sluiten jullie het feest af met een lekker ontbijt. De locatie is makkelijk te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

De locatie leent zich bij uitstek voor:

 • Huwelijksceremonies tot 120 personen, ook op zondag en buiten.
 • Recepties tot 250 personen.
 • Geserveerde diners tot 90 personen.
 • Informele diners tot 250 personen.
 • Huwelijksfeesten van 50 tot 250 personen.

Achter elk
spetterende bruiloft
staat een
bevlogen team

Tijdens één van de mooiste dagen van jullie leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt, zodat jullie en de gasten voor 100% kunnen genieten. Dat is het verschil dat wij maken!

Wat heeft
Kasteel De Hooge Vuursche
te bieden?

Ervaar de werkwijze van Kasteel De Hooge Vuursche

Natuurlijk wil je dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben we enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. Jullie zullen zien dat we alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Locatiebezichtiging, optie en offerte
 • Detailbespreking
 • Annuleringsregeling
 • Uniforme Voorwaarden Horeca

Interesse om bij ons
te komen werken?

Buiten en binnen trouwen mogelijk

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers