Event Manager Robert-Jan van de Heisteeg - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Event Manager, Robert-Jan

In september 2023 kwam mij de vacature van Event Manager bij Kasteel de Hooge Vuursche onder de ogen. Ik was meteen verliefd op de locatie en de functie en gestelde eisen leken mij op mijn lijf geschreven. En niets bleek minder waar, wat een mooie locatie, wat een fantastische organisatie en super gemotiveerd team waar en waarmee ik sinds 1 september 2023 met veel plezier mag werken. Mijn werk is afwisselend en ik ben pas tevreden als het bruidspaar na een onvergetelijke dag en onze zakelijk gasten na een succesvolle bijeenkomst naar huis gaan!

In 2018 heb ik de opleiding Horeca Ondernemer Management aan de Hotelschool in Amersfoort afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij diverse horecabedrijven en evenementenlocaties in zowel Nederland als in het buitenland. Naast mijn studie werkte ik bij Partytime Uitzendbureau waar ik werd ingezet bij kleine en grote evenementen. Tijdens deze periode heb ik een passie voor de horeca ontwikkeld en dan in bijzonder voor het organiseren van bruiloften en andere mooie evenementen.

Na mijn eindstage bij Hotel Arena in Amsterdam, ben ik daar in 2018 in dienst getreden als Banqueting Supervisor. Dat waren mooie en leerzame jaren in de Food & Beverage. Vervolgens kwam Corona met alle gevolgen van dien. Gelukkig kwam in die periode Hotel & Chateau Marquette op mijn pad. Een prachtig kasteel waar ik 3 jaar heb gewerkt als Assistent Manager. Met veel plezier was ik verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van bruiloften, private dinners en zakelijke evenementen. Helaas moesten de activiteiten van het kasteel verkocht worden en daarmee vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Naast mijn werk ga ik graag met vrienden ergens een borrel drinken of een hapje eten. Ik ben dol op reizen, wil veel van de wereld zien en probeer ieder jaar wel een ander land te ontdekken. Sporten doe ik in de sportschool.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten op Kasteel de Hooge Vuursche!

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen