Chef-kok Mark van Oostveen - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Chef-kok, Marc van Oostveen

Ik ben sinds 1998 werkzaam in diverse keukens en van leerling tot chef doorgegroeid door een heleboel mooie stappen te mogen maken.

Ik ben als leerling in Amsterdam begonnen bij een klein restaurant aan het Museum Plein. Daarna heb ik veel geleerd en gewerkt bij  Restaurant Le Zinc et Les Autres in Amsterdam. Koken is mijn passie en ik wilde graag verder in het vak. Na mijn opleiding ben ik gebleven bij Le Zinc en Les Autres en heb ik mij ontwikkeld tot Sous-chef. Mijn volgende stap was Chef-kok in het Amstelpark en daarna in Museum Hermitage.

Vanuit deze baan kwam Kasteel De Hooge Vuursche op mijn pad en deze mogelijkheid kon ik niet laten lopen. Het is een enorm mooie uitdaging om hier de keuken te mogen leiden met een geweldig team en ervoor te zorgen dat elk event vlekkeloos verloopt en dat ons culinaire product zich verder ontwikkelt. Ik ben begonnen in 2019 en hoop er nog wat jaren aan vast te kunnen plakken .

Ik ben inmiddels de papa van drie leuke kinderen, waar ik mijn handen vol aan heb als ik niet aan het werk ben maar dat is alleen maar prachtig.

``` ```
```

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen