Event Manager Jessie Groenestein - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Event Manager, Jessie Groenestein

Ik ben Jessie Groenestein en werk al bijna drie jaar en met heel veel plezier als Event Manager in ons prachtige kasteel. Ik ben begonnen als Junior Event Manager, maar mag mijn rol inmiddels vervullen als Senior Event Manager.

Voordat ik bij ons kasteel fulltime aan de slag ben gegaan, heb ik mijn diploma’s mogen behalen op zowel de middelbare- als hogere hotelschool.

Tijdens- en na mijn studie heb ik bij verschillende horeca zaken de nodige ervaring opgedaan. Van een klein restaurant in mijn dorp, tot het 5-sterren hotel Intercontinental Amstel Amsterdam, waar vaak verschillende beroemdheden kwamen overnachten. Bij elk bedrijf heb ik erg veel geleerd en vooral heel veel plezier mogen beleven in het vak.

Tijdens mijn werk hier in het kasteel ben ik operationeel verantwoordelijk om alles van een particulier- of zakelijk evenement in goede banen te leiden en een feestje van elke dag te maken! Het is altijd mooi als je samen met je team zo’n dag succesvol laat verlopen en de gasten met een glimlach ziet vertrekken.

Hopelijk mag ik jullie ontmoeten tijdens een mooi evenement in ons kasteel!

``` ```
```

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen