Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trouwen in een Kasteel bij Utrecht
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

Geef elkaar het jawoord op Kasteel De Hooge Vuursche

Op de mooiste dag van uw leven mag een prachtige trouwlocatie niet ontbreken. In Kasteel De Hooge Vuursche wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Ook is de locatie een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking in het Kasteel kan plaatsvinden.

Feestelijke trouwzaal

De Parkzaal toveren we om tot een feestelijke trouwzaal. Het uitzicht op het landgoed vormt overigens een prachtige achtergrond voor uw trouwfoto’s. Direct na de huwelijksvoltrekking kunt u de bruidstaart aansnijden en proosten met Champagne. Het feest kan beginnen!

Ceremonietijden

Van maandag tot en met zaterdag kunt u van 12.00 tot en met 16.00 op ieder heel uur trouwen op deze bijzondere trouwlocatie. Op zondag van 14.00 uur tot en met 16.00 uur op ieder heel uur.

Informatie over huwelijksvoltrekking

U kunt uitsluitend het huwelijk laten voltrekken op Kasteel De Hooge Vuursche indien u de gehele dag bij ons viert. Neem voor reservering van uw huwelijk en de huwelijksceremonie contact met ons op via 035-5412541. De afdeling Burgerlijke Stand van de gemeente Baarn informeert u graag verder over alle mogelijkheden van de huwelijksvoltrekking en de additionele kosten die u rechtstreeks aan de gemeente betaalt. De afdeling Burgerlijke Stand is bereikbaar op telefoonnummer 035-5481747 of kijk op Gemeente Baarn

 

 

Locatie bekijken? Kom naar de opendag op zondag 12 juli.

1675

Ga je trouwen of wil je een feest geven. Kom zondag 12 juli naar onze opendag. Wil je liever een persoonlijke afspraak bel dan: 070- 41 52 185

Informatie opendag op 12 juli