Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Trouwen in een Kasteel bij Utrecht
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Spectaculaire feesten in Kasteel De Hooge Vuursche

Bij Kasteel De Hoge Vuursche kunt u allerlei feesten organiseren. Maak een prachtige entree door sierlijk van de grote trap af te dalen en dans met uw gasten op de muziek van een goede band of DJ.

Drankarrangementen

Voor feestavonden werken wij uitsluitend met drankenarrangementen. Drank is vaak één van de grootste kostenposten en daarom vinden wij het belangrijk om daar voorafgaand heldere afspraken over te maken.

Drankarrangement binnenlands gedistilleerd

Dit drankarrangement bestaat uit o.a. Heineken tapbier, witte wijn, rode wijn, rosé, verse jus d'orange, vruchtensappen, frisdranken en binnenlandsgedistilleerd.
Dit arrangement wordt aangevuld met een vers gebrande notenmix, gemarineerde olijven en hartige korstdeegstengels met pistache, zeezout en kaas. 

Drankarrangement buitenlands gedistilleerd

Hierbij wordt het bovenstaande arrangement aangevuld met sterkere dranken (huismerken) als: Rum, Woda, Gin, Whisky en Cognac.

Wijnvoorkeuren

Wij serveren onze huiswijn tijdens de receptie of borrel. Dit is een soepele, frisse en fruitige wijn. Als u liever een meer uitgesproken wijn wilt dan serveren wij tegen een kleine toeslag een luxere wijn, een 100% Chardonnay voor de witte wijn en 100% Merlot voor de rode wijn.

Lekkere hapjes voor uw feest

Om het feest helemaal compleet te maken serveren wij graag diverse lekkere hapjes. Denk aan sierlijke etagères met bijvoorbeeld:

 • Stick Caprese met mozzarella en tomaat
 • Sweet pepper gevuld met roomkaas
 • Krokantje van rookkaas
 • Rolletje van gemarineerde rauwe zalm gevuld met wakamé
 • Dun gesneden parmaham
 • Diverse soorten crudité met dipsaus

Natuurlijk serveren wij ook graag een warm bittergarnituur bestaande uit o.a. Amsterdamse bitterballen, dim sum en ander frituurhapjes. Wilt u luxer of meer trendy? Vraag naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden

Wilt u een extra bijzondere toevoeging aan uw feest geven? Kies dan voor een oesterman, cocktailbar of hotdogkraam.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Locatie bekijken? Kom naar onze opendag op zondag 22 september.

1675

Trouwen of iets te vieren? Kom naar onze opendag op zondag 22 september van 11.00-16.00 uur. Liever eerder of een persoonlijke afspraak? Bel dan 070-41 52 185.

Opendag zondag 22 september