SALES TEAM Daphne Janse - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Maak kennis met
Daphne Janse

Welkom bij Event Company. Kun je jezelf voorstellen?

Natuurlijk! Mijn naam is Daphne Janse. Ik ben afgestudeerd aan de Hotel Management School in Leeuwarden, en sinds begin oktober 2021 werkzaam op de sales afdeling van Event Company. Tijdens mijn studie heb ik in het derde studiejaar twee keer de mogelijkheid gekregen om voor een stage naar het buitenland te gaan. Ik heb deze kansen aangegrepen, en ben in Zuid-Afrika en Qatar geweest. Het laatste jaar van mijn studie heb ik grotendeels, 10 maanden, doorgebracht op het fantastische eiland Curaçao. Daar ben ik werkzaam geweest als assistent van de General Manager bij een boutique hotel. Een erg leerzame periode omdat je met veel wisselende zaken en verschillende mensen te maken krijgt. Deze opgedane kennis kan ik nu goed gebruiken bij mijn werk voor de Event Company.

Wat vind je zo leuk aan je werk bij Event Company?

De veelzijdigheid van het werk, spreekt mij enorm aan. In de sales ben je het eerste aanspreekpunt voor aanvragen van evenementen, waardoor je veel persoonlijk contact hebt met (potentiele) klanten, die allemaal andere wensen hebben. Wat uitdagend maar ook ontzettend leuk is! Daarnaast is het team van Event Company erg prettig om mee samen te werken. We zijn een klein team, waar iedereen op elkaar kan bouwen. De sfeer binnen het bedrijf is erg goed en iedereen laat je welkom voelen.

Waarvan krijg jij binnen je werk het meeste energie?

Uiteraard van tevreden gasten! Ik krijg energie van enthousiaste gasten en doe mijn best om ze een fijn en welkom gevoel te geven. Ik probeer goed te luisteren naar de wensen van de gasten en met ze mee te denken, zodat we samen het perfecte evenement kunnen creëren!

Hoe blijf jij jezelf vernieuwen?

Door goed op mijn omgeving en trends te letten. Ook zorgt de feedback van mijn collega’s en klanten ervoor dat ik mij blijf ontwikkelen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Sinds een aantal maanden ben ik verhuisd naar Den Haag en vind het daarom heerlijk om in mijn vrije tijd de stad te ontdekken. Ronddwalen, shoppen in leuke winkels, of nieuwe plekken vinden waar je heerlijk kunt lunchen/dineren/borrelen. Daarnaast houd ik van afspreken met vriendinnen voor een typische ‘meidenavond’ en speel ik nog weleens een potje tennis.

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen