Afscheid - Hooge Vuursche
 • Groene omgeving

  Afscheid nemen

  Rust

  Ceremonie

  Condoleance

 • Groene omgeving

  Afscheid nemen

  Rust

  Ceremonie

  Condoleance

 • Groene omgeving

  Afscheid nemen

  Rust

  Ceremonie

  Condoleance

Wilt u afscheid nemen in alle rust?

Afscheid nemen van uw allerliefste, daar is tijd voor nodig. Vóór of na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Een mooie afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. Steun geven en condoleren in een bijzondere omgeving, waar u zich niet opgejaagd voelt. Waar aandacht is voor elkaar maar ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie, lekkere hapjes. Kasteel De Hooge Vuursche verzorgt dit graag voor jullie.

Contact: 035-54 12 541. Wil je in het weekend of in de avond contact met ons opnemen? Dan kan dat via 06-13 09 74 40 of 06- 50 64 53 13

Welke mogelijkheden zijn er voor afscheid en condoleance?

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn, op een landgoed van 19 hectare, ligt Kasteel de Hooge Vuursche. Het kasteel heeft drie verschillende monumentale ruimtes voor afscheid of condoleance. Natuurlijk kan er bij mooi weer gebruik gemaakt worden van het ruime bordes met uitzicht over de kasteeltuin en vijver met fontein.

Wij verzorgen:

 • Stijlvolle ruimte voor afscheidsceremonie met kist tot 100 personen.
 • Stijlvolle ruimtes voor de condoleance tot 300 personen
 • Mogelijkheden voor lunch of diner
 • Gratis voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

 

Achter elk bijzonder moment staat een bevlogen team

Tijdens het afscheid moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden jullie graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om een mooi afscheid te verzorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat het afscheid van jullie dierbare zorgeloos is. Dat is het verschil dat wij maken!

Wat heeft
Kasteel De Hooge Vuursche
te bieden?

Rustig gelegen op een landgoed van 26 hecatare bij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak