SALES TEAM Cindy Hayward - Event Company
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Maak kennis met Cindy Hayward

In 2012 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool TIO in Rotterdam, bachelor Hotel- en Eventmanagement. Een prachtige studie die ik nu in praktijk breng. Sinds maart 2014 ben werkzaam  bij Event Company. Eerst als Sales assistent en de afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld op de afdeling.  Met veel plezier organiseer ik van A tot Z de bijeenkomst of  (particulier) feest Het geeft me veel energie om deel uit te maken van de voorbereidingen.

Mijn hart behoort deels aan Australië, het land waar mijn roots liggen en ik mijn 2e nationaliteit aan dank. De bekendste eetgewoonte daar is natuurlijk de barbecue. Naar mijn idee een mooie gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en hapje na een succesvolle bijeenkomst. Laat u verrassen door onze eigen barbecue, gemaakt van verse producten en op houtskool bereid om de onvervalste barbecue smaak te krijgen.

Een bruiloft is voor menigeen de mooiste dag van hun leven. Ik vind het geweldig om bij te mogen dragen aan zo’n bijzondere gebeurtenis op een van onze monumentale locaties en er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken.
Willen jullie een keer sfeer komen proeven op onze locatie(s)? Bel 070-3198402 en ik help jullie graag verder.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken.