SALES TEAM Anouscha de Jong - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Maak kennis met

Welkom bij Event Company. Kun je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Anouscha de Jong. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland Haarlem, waar ik de opleiding Media & Entertainment management heb afgerond. Vanaf jongs af was mijn meisjesdroom om bruiloften te mogen organiseren en deze droom is uitgekomen. Ik ben sinds april 2022 werkzaam voor Event Company, waar ik eerst Event manager ben geweest. Ik heb ontzettend genoten van de rol als Event manager, ik stuurde het operationele team aan en ik zorgde ervoor dat bruidsparen volledig ontzorgt werden op hun bruiloft. Elke dag doe je net dat stapje harder om een mooi doel te bereiken, namelijk: “Het waarmaken van mooie bruiloft bij ons op de locatie”. Hier heb ik erg veel voldoening uitgehaald. Naast het begeleiden van bruidsparen wilde ik graag meer meedenken over de organisatie van verschillende evenementen, daarom ben ik na krap een jaar doorgegroeid naar de salesafdeling. De opgedane kennis als Event manager kan ik nu goed toepassen op mijn werkzaamheden in de sales.

Wat vind je zo leuk aan je werk bij Event Company?
Heel veel! Ten eerste werken wij op prachtige en inspirerende locaties, hier vertel ik altijd vol trots over aan vrienden en familie. Daarnaast is het team erg prettig om mee te werken, iedereen is erg behulpzaam, gezellig en heeft passie voor het vak. De veelzijdigheid van het werk, spreekt mij enorm aan. Het ene moment ben je bezig met het organiseren van een bruiloft en het andere moment ben je volledig gefocust om vergaderingen uit te werken. Het is erg schakelen en dat is ook juist de uitdaging.

```

Waarvan krijg jij binnen je werk het meeste energie van?
Wanneer de gasten enthousiast zijn over hun verblijf op zowel Kasteel de Hooge Vuursche en Landgoed Te Werve. Ik doe mijn best om goed te luisteren naar de wensen van de gasten en met ze mee te denken, zodat we samen een mooi evenement kunnen creëren.

Hoe blijf jij jezelf vernieuwen?
Door te leren van elkaar en door het geven van feedback aan je collega’s, zo houd je jezelf en elkaar scherp.

Wat doe je in je vrije tijd?
Naast mijn werk vind ik het fijn om te boksen en kickboksen, dit werkt voor mij goed om mijn hoofd leeg te maken en op deze manier blijf je zowel fysiek als mentaal fit. Daarnaast ben ik in de weekenden in voor gezelligheid. Ik maak graag tijd voor een vrienden en vriendinnen om ergens te gaan borrelen. Ook staan er nog genoeg mooie reizen op de bucketlist.

``` ```
```

Monumentale erfgoedlocatie met karakter en een eigentijdse inrichting.

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Zeer duurzaam en 100% CO2 neutraal!