Top 3 populairste trouwlocatie van Nederland - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Wederom in top 3 van Nederland!

Kasteel De Hooge Vuursche staat voor het vierde jaar op rij in de top drie van de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist Toptrouwlocaties op 14 februari 2021 bekend. Deze locatie kreeg de 2e plek . Het kasteel kreeg via dit platform bijna de meeste aanvragen van Nederland binnen. Dit bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen. Nummer 1 is Hoeve Landzicht in Nieuwer Ter Aar en nummer 3 is Kasteel Kerckebosch in Zeist.

“Wij zijn heel blij dat wij deze prijs gewonnen hebben”, aldus Rozella de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. Waar we natuurlijk bij Hooge Vuursche helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen want daar draait het allemaal om. Ons team voelt zich enorm gewaardeerd met reviews zoals:  “Onze gasten en wijzelf als bruidspaar zijn optimaal verwend en hebben een onvergetelijke dag beleefd, mede dankzij de goede persoonlijke adviezen vooraf alsmede op de dag zelf. Alles liep op rolletjes en was geheel naar wens.”

Toptrouwlocaties is één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Jaarlijks vindt één op de drie bruidsparen, ongeveer 16.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie via het platform.

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken