Populairste trouwlocatie - Event Company
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Populairste trouwlocatie van Nederland

Kasteel De Hooge Vuursche is voor het vierde jaar op rij de winnaar van de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties op 1 februari 2020 bekend. Deze locatie kreeg de meeste aanvragen van de Nederland binnen op het platform van Toptrouwlocaties. Dit bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen.

“Wij zijn zo blij dat wij deze prijs voor de vierde keer op een rij hebben gewonnen”, aldus Rozella de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. Waar we natuurlijk bij Hooge Vuursche helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen want daar draait het allemaal om. Ons team voelt zich enorm gewaardeerd met reviews zoals: -Fantastische service, zeker ook op de dag zelfs. Wat een inzicht van het personeel. Het is ons (en onze gasten) aan niets ontbroken!-

Toptrouwlocaties is één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie op het platform.

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken