2e plaats Populairste Trouwlocatie van Nederland - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

2e plaats bij Populairste trouwlocatie van Nederland

Kasteel De Hooge Vuursche valt voor het zesde jaar op een rij in de prijzen. We zijn 2e geworden bij de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties afgelopen maandag bekend. Het bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen. Hoeve Landzicht uit Nieuwer Ter Aa kreeg de meeste aanvragen binnen op het platform van Toptrouwlocaties en Lake House in Rotterdam is 3e geworden.

Na twee zware jaren zijn wij weer heel blij dat wij voor de zesde keer op een rij in de prijzen vallen”, aldus Rozella  de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. “Zeker in deze Corona tijd is het heel fijn om te merken dat bruidsparen weer vertrouwen hebben en plannen maken voor dit jaar en voor 2023. Wij zijn natuurlijk ook heel blij dat we weer echt open mogen voor huwelijken met een spetterende feestavond. En waar we natuurlijk bij Kasteel De Hooge Vuursche helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen met een 9,1  want daar draait het allemaal om. Ons team is erg trots op  reviews zoals:  Kan me haast niet voorstellen dat een mooiere locatie bestaat… Wat een sprookje is het om te trouwen op Kasteel de Hooge Vuursche. Ook de service op de dag zelf was subliem!-“

Het is het elfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen plaats door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties.

``` ```
```

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken