2e plaats Populairste Trouwlocatie van Nederland 2024 - Hooge Vuursche
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Diner

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

2e plaats bij Populairste trouwlocatie van Nederland

Donderdag 4 april heeft Toptrouwlocaties de populairste trouwlocaties van Nederland bekend gemaakt. De locaties hebben deze prijs gewonnen op basis van populariteit en beoordelingen van bruidsparen.

Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn neemt dit jaar de 2e plek in. Dit illustreert de buitengewone allure en populariteit van het kasteel, met zijn sprookjesachtige uitstraling midden in de bossen tussen Hilversum en Baarn. “Wij zijn heel trots op deze plek in de top 3 van Nederland, zeker ook omdat de beoordelingen van onze bruidsparen meetellen.” Aldus Rozella de Klaver van Kasteel De Hooge Vuursche.

Op nummer één staat Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa als de meest geliefde trouwlocatie. Op nummer drie  Slot Doddendael in Ewijk.

Over toptrouwlocaties.nl en opendag 

Toptrouwlocaties, een vooraanstaand platform binnen de trouwindustrie, staat bekend om het jaarlijks bekendmaken van de meest populaire trouwlocaties van Nederland. Het platform onderscheidt zich door zijn uitgebreide aanbod aan locaties, inspirerende content en de vijf succesvolle Open trouwlocatie Routes, die jaarlijks duizenden bruidsparen op de been brengt. Kijk hier naar de volgende opendag

``` ```
```

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken