Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Mogelijkheden in Kasteel De Hooge Vuursche

Mogelijkheden in Kasteel De Hooge Vuursche

Wij hebben alles in huis om uw bijeenkomst succesvol te maken.

Graag bespreken wij uw wensen en maken een passende offerte voor u. Om u een indicatie te geven ziet u hieronder enkele mogelijkheden.

 • Presentatie

  Presentatie

  In het Kasteel bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 150 personen.

  Lees meer
 • Teambuilding

  Teambuilding

  Teambuilding om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement? Het Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche ligt midden in de bossen van Baarn en biedt een goede combinatie van comfortabele vergaderzalen en een groene omgeving voor buitenactiviteiten.

  Lees meer
 • Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt,  is speciaal ingericht voor vergaderingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen.  Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

  Lees meer
 • Training

  Training

  Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt,  is speciaal ingericht voor trainingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen en zijn voorzien van comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

  Lees meer
 • Audiovisuele hulp

  Audiovisuele hulp

  Op verzoek verzorgen wij audiovisuele hulpmiddelen voor u. Geef bij uw reservering aan welke wensen u heeft, zodat wij tijdig de apparatuur kunnen reserveren voor u.

  Lees meer
 • Zalen en prijzen

  Zalen en prijzen

  Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over diverse ruimtes die deels met elkaar verbonden kunnen worden. De eigentijdse inrichting met behoud van allure, zorgt voor een stijlvolle combinatie.

  Lees meer
 • Onze keuken

  Onze keuken

  Kasteel De Hooge Vuursche en het Koetshuis beschikken beiden over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

  Lees meer
 • Borrel

  Borrel

  Na afloop van uw vergadering nog even naborrelen met een bittergarnituur? De borrel wordt geserveerd in de lounge of de bar en bij mooi weer uiteraard op het terras.

  Lees meer
 • Overnachten

  Overnachten

  De 19 gerenoveerde hotelkamers van het Kasteel zijn stijlvol ingericht in de kleuren zwart, taupe, grijs en met zilverkleurige details en zijn voorzien van zitje en flatscreen tv.

  Lees meer

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Wake-up arrangement

Vroeg aan de slag en de file vermijden. Bij aanvang van de vergadering serveren wij een roombotercroissant met aardbeienjam en roomboter, verse fruitsalade, glas verse jus d’orange. € 7,50 p.p. bij een vergaderarrangement.