Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bands

Bands

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

 • Sonny's Inc.

  Sonny's Inc.

  De party band van Nederland! 20 jaar geleden is Sonny's Inc. ontstaan op initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: muziek! Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken.

  Sonny's Inc.

 • Swinging

  Swinging

  Swinging.nl is een eigentijds boekingsbureau met een zeer complete website die u helpt bij het vinden van een goede DJ, coverband of artiest voor uw huwelijk, feest, receptie of bijeenkomst.
  Op de site van Swinging.nl ziet u direct de nog beschikbare DJ’s, coverbands en artiesten. U kunt vrijblijvend een optie plaatsen op uw favoriete artiest. Naast het artiestenbureau Swinging.nl adviseert evenementenbureau Swinging-Events haar klanten over de productie en inrichting van bedrijfsevenementen.

  Swinging.nl

 • DJ tiMM

  DJ tiMM


  TiMM UNiTED  creëert door zijn unieke performance een onvergetelijke muziekervaring! Positieve energie, variatie, live elementen (zoals toetsen, percussie of een saxofonist) en directe connectie met het publiek staan centraal. Altijd live gemixt en soms wel stukken van 3 tracks door elkaar! Kortom: Eén groot feest! Geheim wapen is ook zijn 432 hertz frequentie. Dit zorgt voor aangenamer geluid in combinatie met passende geluidsvolumes. Altijd persoonlijk overleg en een op maat gemaakte muzikale beleving! TiMM UNiTED heeft op talloze A-locaties gestaan in binnen en buitenland. Kijk en luister hier verder!

 • H2M

  H2M

  H2M Entertainment verzorgt voor iedere gelegenheid bands, DJ’s en ‘walking around’ entertainers. Van een compleet feest met energieke coverbands zoals Harrie’s Herrie en Dak D’af tot een jazzcombo en akoestische formaties voor uw borrel of receptie. Met enthousiasme en gebrand op kwaliteit wil H2M u graag adviseren. Hun credo: Beleef het verschil!

  H2M entertainment

 • Berenice van Leer

  Berenice van Leer

  Berenice van Leer is een veelzijdig top zangeres. Heerlijk jazzy tijdens de receptie en of spetterend tijdens het feest. Berenice is met band of DJ te boeken maar ook als duo met gitarist of pianist.

  Berenice van Leer

 • Mijne Heeren

  Mijne Heeren

  “Mijne Heeren”:  Easylistening Jazz voor op de achtergrond in stijl.
  Indien u een aangename stijlvolle ambiance wilt creëren waarbij uw gasten aangenaam met elkaar kunnen blijven praten.
  Rustige Jazz in intieme kleine zetting, piano  contrabas en het zwoele stemgeluid van de gedistingeerde zangeres Joyce Stevens.

 • CelebrationEvents

  CelebrationEvents

  CelebrationEvents beschikt over zeer professionele en ervaren DJ's om uw feest voor alle gasten onvergetelijk te maken.
  De DJ's zijn allround en kenmerken zich door het draaien "dansbare en herkenbare" muziek. De drive in shows zijn van hoge kwaliteit en er zijn verschillende opstellingen en aanvullingen mogelijk.
  CelebrationEvents heeft een demonstratieruimte hier kunt u vrijblijvend kennismaken en de wensen voor uw feest bespreken.

  CelebrationEvents

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september
twitter