Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Aanbevolen partners met wie wij graag samenwerken

Aanbevolen partners met wie wij graag samenwerken

Uw feest moet natuurlijk perfect verlopen. Graag stellen wij u voor aan leveranciers waar wij graag mee samenwerken en een goede relatie mee hebben opgebouwd. Ze zijn vertrouwd met onze locaties, weten hoe wij werken en hoe we er met elkaar een geslaagd feest van kunnen maken.

 

U kunt per locatie bekijken wat de regionale leveranciers zijn waar wij graag mee samenwerken. Daarnaast zijn er ook leveranciers die landelijk werken.

De band of DJ maakt het verschil

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.'

Bloemen

Met bloemen kunt u bovendien uw eigen stijl neerzetten voor het feest en alles mooi op elkaar laten afstemmen. Wij werken graag met onze eigen bloemisten in de regio Haaglanden en in Baarn. Wij laten u graag kennismaken.

En meer...

Dit is lang nog niet alles. We hebben nog veel meer ideeën om voor u een perfect feest te verzorgen. Denk aan kinderentertainment, goede fotografen, een videoclip van uw feest. Bij elke locatie treft u een compleet overzicht aan.

Aanbevolen partners Kasteel De Hooge Vuursche

Aanbevolen partners Landgoed Te Werve

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve