In de spotlight: Myra de Groot entertainment producties - Hooge Vuursche
 • KASTEEL DE

  HOOGE VUURSCHE

  BAARN

 • LANDGOED

  TE WERVE

  RIJSWIJK

 • TE WERVE

  BUITEN

  RIJSWIJK

In the spotlight: Myra de Groot entertainment producties

Bij Event Company werken we samen met veel verschillende soorten leveranciers. Leveranciers op het gebied van o.a. teambuilding, muziek, licht en geluid. Deze keer zetten we Myra de Groot entertainment producties in de spotlight. Myra de Groot verzorgt creatieve concepten op maat waarbij de nadruk ligt op interactie en beleving. Zij helpen je met het overbrengen van  de juiste boodschap op je doelgroep. Dus, ben je op zoek naar interactie en beleving met jouw doelgroep? Dan biedt Myra de Groot entertainment producties entertainment op maat!

Over Myra de Groot entertainment producties

Myra de Groot entertainment producties richt zich op het ontwikkelen, produceren en uitvoeren van creatieve concepten waarbij de nadruk ligt op interactie en beleving. TeamMDG bestaat uit entertainers, een productie team en een audio-visueel team onder leiding van owner, creator en entertainer Myra Fictoor – de Groot. Zij schrijven de concepten op maat zodat het entertainment – naast dat het bijzonder is – ook de juiste boodschap overbrengt. De entertainers van Myra de Groot zijn de rode draad van jouw evenement. Hun team regelt het gehele evenement: de ontvangst, het aankondigen van de sprekers én de muzikale aankleding.

Entertainment voor bedrijven

Het team van Myra de Groot entertainment producties bereikt het doel van hun opdrachtgevers altijd op een creatieve, maar doelgerichte manier. Dit is goed te zien aan het portfolio: zij verzorgen op maat geschreven theaterdiners, product- en beurspresentaties, activiteiten voor teambuilding, spelshows, energizers, muzikale beleving en winkelcentrumpromotie. Ook het openen van een nieuw (bedrijfs)pand, het schrijven van een lied op maat én het creëren van nieuwe, unieke personages behoren tot hun gevarieerde aanbod.

Meer weten?

Wil je jouw medewerkers bedanken voor hun inzet of uw vaste klanten verrassen met een bijzondere act?  Neem dan contact op met Myra de Groot entertainment producties. Wij beloven je dat ze vanuit hun ervaring met jou meedenken. Samen definiëren ze jouw doelen en kijken ze welk entertainment daar het beste bij past.

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!