Coronaproof bijeenkomen - Hooge Vuursche
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Veilig en verantwoord samenkomen kan in onze locatie!

Regelmatig krijgen wij  de vraag of je nog mag vergaderen en trainen op onze locatie. JA, het mag. Bij ons kan dat op een veilige manier. De ruimtes zijn zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter kan zitten.  Wij werken volgens protocollen en hebben allerlei voorzieningen om dit optimaal te organiseren voor jullie. Onze hoge ruimtes en een goed ventilatiesysteem zorgen voor een veilige omgeving om jullie  zakelijke bijeenkomst te verzorgen. Lees meer over Coronaproof bijeenkomen.

Protocollen

Onze locatie werkt volgens het Protocol zakelijke bijeenkomsten, die wij u kunnen toesturen. Tevens hanteren wij zelf strenge hygiëne regels. Daarnaast hebben wij protocollen die jullie naar de deelnemers moeten sturen. Op deze manier kunnen wij jullie en de gasten veilig ontvangen en wordt voldaan aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen.

Wat mag

Bijeenkomsten in 1 ruimte mag tot 30 personen. Onze locatie kan meer groepen ontvangen en we kunnen waar nodig de groep splitsen en verdelen over de diverse ruimtes.

Samen gaat het nog beter

Wij vragen de gasten ook om iedereen de ruimte te geven om er zo ook zelf voor te zorgen dat er voldoende afstand tot elkaar gehouden wordt. Wij helpen jullie daarbij door een deelnemersprotocol die naar de deelnemers gestuurd moet worden. Wat wij verwachten van jullie gasten:

 • Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
 • Bij binnenkomst ben je verplicht om je handen te desinfecteren met handgel. Bij de ingang staat een hygiëne-zuil.
 • Bij binnenkomst vindt er een controle gesprek plaats door een van onze medewerkers om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Als deze er zijn, dan zullen wij je moeten weigeren.
 • Was na het toiletbezoek grondig je handen.

Succesvol samenkomen

De zoom meetings zijn niet meer weg te denken maar samenkomen en elkaar echt ontmoeten blijft belangrijk. Wij wensen jullie ondanks de beperkende maatregelen een fijne en succesvolle bijeenkomst.

Protocol voor je zakelijke bijeenkomst ook voor deelnemers

Veilig bijeenkomen

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 19 hectare