4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten - Hooge Vuursche
 • KASTEEL DE

  HOOGE VUURSCHE

  BAARN

 • LANDGOED

  TE WERVE

  RIJSWIJK

 • TE WERVE

  BUITEN

  RIJSWIJK

4 x Coronaproof winter- en eindejaarsactiviteiten

Veel van je collega’s werken thuis waardoor de contacten nu anders zijn dan voorheen. Startten we begin van het jaar nog onze dag met een gezamenlijk kopje koffie bij het koffiezetapparaat, tegenwoordig doen we dit aan de keukentafel. Kijk jij er ook zo naar uit iedereen weer live te ontmoeten? Met ons winterconcept kun je weer een avond of middag samen genieten. En om het helemaal af te maken, tippen we je ook nog voor de 4 leukste coronaproof activiteiten die jullie samen kunnen doen.

1.Pubquiz
Een pubquiz bestaat uit kennisvragen over geschiedenis, sport, aardrijkskunde, muziek, cultuur: alles is mogelijk. Blink jij uit in de algemene kennisronde? Heb je meer verstand van de meest bizarre wetten? Of heb jij heel Netflix bekeken? Dan scoor jij de meeste punten tijdens de films- en serieronde! Dit en nog veel meer interactieve rondes komen voorbij in deze pubquiz. Het is mogelijk om de quiz te personaliseren dus bijv. aan te vullen met vragen over je organisatie. Welk team gaat er vandoor met de felbegeerde, blinkende trofee?!

2.VR-diner
Nog nooit eerder is er een virtuele game ontwikkeld, waarbij je niet alleen communiceert in een virtuele wereld, maar ook teambuilding games uitvoert. Samen met je collega’s betreed je een nieuwe wereld en speel je uitdagende teamopdrachten in virtual reality, waarin de zintuigen zicht en gehoor worden misleid. Tussen de unieke VR-dining games door geniet je van een heerlijk driegangen diner. Hilariteit op en top. Jij en je collega’s zullen nog lang napraten over deze bijzondere, virtuele ervaring.

3. Film Quiz
Voor de quiz hoef je echt niet alles van films te weten. Samen met je team maak je er gewoon het beste van en kan je lachen om de vragen en soms ook de antwoorden. Toffe fragmenten uit klassiekers, bloopers, soundtracks… je herkent ze vast wel. Maak er een feestje van met je teamgenoten deze avond!

4. Magic workshop
In deze workshops neem je een kijkje in de keuken van de magie. ‘Goochelaars ontmaskerd’ is een show waarbij de toeschouwers een aantal trucs te zien krijgen die vervolgens worden uitgelegd. Een echte feelgood activiteit waarbij je hersens overuren zullen maken! Tijdens ‘Magic Fun’ leer je een aantal trucs die eenvoudig zijn maar een groot effect hebben op ieder aan wie je de truc voorschotelt. Succes gegarandeerd!

Meer weten?
Wil jij dit bijzondere jaar met jouw collega’s afsluiten met bijvoorbeeld een borrel, fingerfood en een enerverende activiteit? Wij vertellen je hier graag meer over! Neem contact met ons op en wij stellen een programma voor je samen. Bel: 070-41 52 185 of mail: barendse@eventcompany.nl

Rustig gelegen op een besloten landgoed van 26 hectare vlakbij Den Haag

Gratis parkeren op eigen terrein en dichtbij snelwegen

De lunch is een feesttje!