zakelijk - Event Company
 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

 • Vergaderen

  Events

  Presenteren

  Feesten

  Diners

Coronaproof bijeenkomen

Wat mag wel en niet bij het organiseren van een event? Dit zijn de nieuwe coronaregels

Tijdens de persconferentie van 13 augustus jl. zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd. Stapsgewijs gaan we de 1,5 meter maatregel loslaten. De streefdata hiervoor zijn 20 september en 1 november. Coronaregels bij bijeenkomsten en evenementen

Even voorstellen…Henk-Jan Priem

Afgelopen mei is Henk-Jan als Kasteelheer gestart bij Kasteel Hooge Vuursche. Na jaren gewerkt te hebben voor verschillende soorten hotels, maakt hij nu de stap naar ons kasteel. Henk-Jan stelt zich graag aan je voor!

Coronaregels evenement

Tijdens de persconferentie van 13 augustus jl. zijn nieuwe versoepelingen aangekondigd. Stapsgewijs gaan we de 1,5 meter maatregel loslaten. De streefdata hiervoor zijn 20 september en 1 november. Lees meer over mogelijkheden met Coronatoegangsbewijs en zonder bewijs.

Succesvol samenwerken doe je zo: 5 tips

Succesvol samenwerken kost tijd en energie. Het is belangrijk dat je eerst aan een aantal basisvoorwaarden voldoet. In deze blog geven wij een overzicht van de vijf belangrijkste voorwaarden.

Even voorstellen…Henk-Jan Priem

29/08/2021

Coronaregels evenement

28/08/2021

Succesvol samenwerken doe je zo: 5 tips

26/08/2021

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een langoed van 19 hectare tussen Hilversum en Baarn. Via de oprijlaan van het landgoed bereik je eerst het Koetshuis voor vergaderingen en vervolgens het Kasteel. Organiseer je meeting of training op het landgoed in het groen. Vier je feest op deze prachtige plek midden in de natuur. Het gerenoveerde kasteel is eigentijds ingericht en beschikt over 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat alles perfect wordt geregeld.

Inspirerend vergaderen op een landgoed

Culinair hoog niveau uit eigen keuken

Enthousiaste en gedreven medewerkers