Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Vergaderen op een landgoed bij Utrecht
  • Stijlvolle comfortabele vergaderruimtes
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Stijlvol vergaderen in het Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen, comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen en alle technische voorzieningen zoals beamer met smartboard en draadloos internet.

Het Koetshuis ligt midden in de bossen van Baarn en beschikt over een terras aan de bosrand. Tussendoor een frisse neus halen behoort tot één van de vele mogelijkheden.

In de lounge van het Koetshuis staat een koffiemachine waar u op elk gewenst moment zelf koffie, espresso, cappuccino en thee kunt pakken zodat u de gehele dag scherp blijft.

Wij bieden u diverse vergaderarrangementen aan. Hiernaast kunt u de brochure downloaden. Natuurlijk vullen wij het vergaderarrangement graag aan met extra lekkernijen zoals een Engelse muffin, een hartige snack of verse jus d’orange. Na afloop van uw vergadering nog even naborrelen met een bittergarnituur? Vraag de salesafdeling naar de mogelijkheden. In het Kasteel serveren we het diner en aansluitend kunnen uw gasten blijven overnachten in één van de 19 hotelkamers.

Capaciteit en opstellingen

Voor uw bijeenkomst kiest u zelf de gewenste zaal. Hieronder treft u een overzicht aan van de zalen met de maximale capaciteit in de verschillende opstellingen.

Capaciteit Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche

Vergaderarrangementen

Hieronder treft u de brochure aan met vergaderarrangementen.

Bel me terug

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte voor u te maken.

Bel me terug