Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Teambuilding op een landgoed bij Utrecht
  • Stijlvolle comfortabele vergaderruimtes
  • Enthousiaste en gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Vraag informatie aan

Op zoek naar een geschikte omgeving voor uw teambuilding?

Teambuilding om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? Het Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche ligt midden in de bossen van Baarn en beschikt over een terras aan de bosrand. Het Koetshuis biedt een goede combinatie van comfortabele vergaderzalen en een groene omgeving voor buitenactiviteiten.

 

De ruimtes in het Koetshuis krijgen veel daglicht binnen, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

 

Om de teamcoaching te begeleiden verwijzen wij u graag naar één van onze leveranciers. Zij gaan aan de slag met kernwaarden zoals inzet, communicatie, saamhorigheid, wederzijds respect, maar vooral fun! Van handboogschieten tot mountainbiken en van katapult bouwen tot een outdoor golf challlenge. De activiteiten voor of na uw bijeenkomst kunnen ingepland worden vanaf 45 minuten tot 3 uur.

 

Het Koetshuis ligt midden in de bossen van Baarn dus u kunt tussendoor even een frisse neus halen.

In de lounge van het Koetshuis staat een koffiemachine waar u op elk gewenst moment zelf koffie, espresso, cappuccino en thee kunt pakken zodat u de hele dag scherp blijft.

Voor uw teambuilding bijeenkomst kiest u zelf de gewenste zaal. Daarnaast maakt u een keuze uit één van de vergaderarrangementen. Natuurlijk vullen wij het vergaderarrangement graag aan met extra lekkernijen zoals een Engelse muffin, een hartige snack of verse jus d’orange. Na afloop van uw vergadering nog even naborrelen met een bittergarnituur? Vraag de salesafdeling naar de mogelijkheden. In het Kasteel serveren we het diner en aansluitend kunnen uw gasten blijven overnachten in één van de 19 hotelkamers.

Voor teambuilding verwijzen wij u graag naar onze leveranciers.

Kom langs en bekijk Kasteel De Hooge Vuursche

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 035-5412541. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

Mogelijkheden

Hieronder treft u de vergaderarrangementen aan en de mogelijkheden van één van onze partners.