Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Goede eigen keuken

Goede eigen keuken

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit.

Ambachtelijke creaties

In onze keuken werken we vooral met Mediterrane invloeden, maar een Oosterse uitdaging gaan we zeker niet uit de weg. Onze keukenteam heeft passie voor het vak en werkt uitsluitend met verse kwaliteitsproducten. U mag altijd ambachtelijke creaties verwachten die met liefde zijn bereid. Als u het toestaat speelt het keukenteam graag in op de seizoenen.

 • Lunch

  Lunch

  Een uitgeserveerde lunch aan stijlvol gedekte tafels of kiest u voor een informele invulling waarbij we de lunchgerechten vanaf een buffet presenteren? Kasteel De Hooge Vuursche biedt u alle mogelijkheden.

  Lees meer
 • Uitgeserveerd diner

  Uitgeserveerd diner

  De chef-kok bereidt samen met zijn team een dagelijks wisselend 3-gangen diner. De invulling van het diner is een verrassing maar uiteraard verzorgen wij voor gasten met een speciaal dieet een aangepast menu. Daarnaast heeft onze chef-kok een veelzijdige menukaart voor u samengesteld, aangevuld met speciale seizoensgerechten. Wij vragen u om in de basis voor alle gasten hetzelfde menu te kiezen. Onze chef-kok zorgt uiteraard voor mooie alternatieven als gasten van bepaalde gerechten niet houden of bepaalde gerechten niet mogen eten.

  Lees meer
 • Buffetten

  Buffetten

  Onze informele uitgebreide buffetten serveren wij vanaf 50 personen. Denk hierbij aan een heerlijk Mediterraans, Oriëntaals- of tapasbuffet. U kunt al onze buffetten naar wens uitbreiden. Het is helemaal smakelijk om af te sluiten met een grand dessertbuffet.

  Lees meer
 • Amuse diner

  Amuse diner

  U wilt geen formeel zittend diner, maar ook eens iets anders dan een buffet voor uw gasten? Dan is een amuse diner met minimaal 7 kleine gerechten een leuke suggestie. Mooie kleine gerechten die zittend of staand gegeten kunnen worden.

  Lees meer

Kom langs en bekijk de locatie

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op via 035-5412541. Wij geven u graag een rondleiding door de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

Lees meer

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve