Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Hoe werken wij

Natuurlijk wilt u dat uw vergadering een succes is. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben wij enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. U zult zien dat wij alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Optie en offerte

  Optie en offerte

  Als u bij ons wilt vergaderen plaatsen wij een optie op de gewenste zaal en aansluitend maken we, aan de hand van uw wensen, een offerte op maat. Hiervoor maakt u zelf een keuze uit één van de vele vergaderarrangementen. De optie is een week geldig en aansluitend vernemen wij graag of de bijeenkomst bij ons plaats vindt.

 • Detailbespreking

  Detailbespreking

  Een week voor uw bijeenkomst nemen we contact  met u op om alle details door te nemen. Tevens kunt u tot één week voor aanvang het aantal gasten wijzigen. Dit aantal is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

 • Zaalhuur

  Zaalhuur

  De ruimtes die gebruikt worden, zijn afhankelijk van het aantal gasten en het programma. Voor het gebruik van de ruimtes in het Koetshuis en/of Kasteel berekenen wij zaalhuur.

 • Betalingsvoorwaarden

  Betalingsvoorwaarden

  Direct na de bijeenkomst ontvangt u de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Voor bijeenkomsten met een reserveringswaarde van minimaal 
  € 5.000,- vragen wij een maand voor aanvang een aanbetaling van 50%.

 • Uniforme Voorwaarden Horeca

  Uniforme Voorwaarden Horeca

  Op al onze reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Een exemplaar vindt u bij uw offerte en is ook te downloaden rechts op deze pagina. Bij annulering hanteren wij artikel 9.4.2.

Huwelijken Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve heeft al vele gasten mogen ontvangen. Lees hier...

Lees het verhaal van Bruiloften Landgoed Te Werve

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Uniforme Voorwaarden Horeca

Hieronder kunt u de Uniforme Voorwaarden Horeca downloaden.