Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Teambuilding

Teambuilding geschikt als middel om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? Het Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche ligt midden in de bossen van Baarn en beschikt over een terras aan de bosrand. Om de team coaching te begeleiden verwijzen wij u graag naar één van onze leveranciers

 • Team4Teams

  Team4Teams

  Zij gaan aan de slag met kernwaarden zoals inzet, communicatie, samenwerken, saamhorigheid, wederzijds respect. Dit doen ze door onder ander gebruik te maken van allerlei verrassende activiteiten. Download hiernaast de mogelijkheden bij ons op het landgoed.

  Team4Teams

 • One Events

  One Events

  One Events biedt een groot aantal specifieke teambuilding activiteiten en spellen aan. Hun ervaren instructeurs weten dat het er bij teambuilding om gaat dat deelnemers de juiste taak- en rolverdeling  herkennen én aanvaarden. Daar spelen ze voortdurend op in. Natuurlijk zijn het ook activiteiten met een knipoog, want 'fun' is een belangrijke factor bij teambuilding. In het verlengde hiervan biedt One Events tevens een scala aan bedrijfsuitjes aan, waarbij de 'funfactor' wat groter is, maar die u ook prima als teambuilding activiteit kan inzetten. Denk o.a. aan shooting experience, schermen of de spelsterrenslag. Een belangrijk voordeel van One Events is dat het bureau alle activiteiten op maat voor u kan uitvoeren en u volledig ontzorgt.

  One Events

 • Outing Holland

  Outing Holland

  Outing Holland is een trainings- en adviesbureau dat sinds haar oprichting in 1991 naam heeft gemaakt met haar ervaringsgerichte visie op en aanpak van leer- en ontwikkelprogramma’s.
  Zij zijn een vaste bezoeker op de locaties van Event Company.  " Met onze ervaringsgerichte aanpak en dito werkvormen voelen we ons in en om de locaties van Event Company bijzonder op ons gemak. Niet alleen de buitenomgeving is prettig ook de faciliteiten binnen beantwoorden aan onze verwachtingen".

  Outing Holland

 • iQ Events

  iQ Events

  iQ Events is één van de meest toonaangevende organisatiebureaus van Nederland op het gebied van unieke, niet alledaagse creatieve, sportieve & feestelijke bedrijfsevenementen.
  Geen iQ Evenement is hetzelfde. Creativiteit en conceptueel denken is dan ook de basis van hun succes. Het jarenlange ervaren en betrokken organisatieteam zorgt altijd voor onvergetelijke ervaringen op locatie.

  iQ Events

 • Adelijk Vermaak

  Adelijk Vermaak

  Hoorngeschal en hoefgetrappel, blaffende bloedhonden en de supersnelle vlucht van de valk zijn de ingrediënten voor een onwerkelijke ervaring.
  Beleef het goede leven en oud adellijke buitensport kunsten op locatie met roofvogels, jachthoornblazers, paarden en honden.
  U gaat zelf aan de slag tijdens de Valkerij Proeverij of Hound & Hawk workshops met de roofvogels en uilen. Een event dat een diepe indruk achterlaat!

  Adelijk vermaak

Mogelijkheden Team4Teams

Hieronder kunt u de mogelijkheden van Team4Teams bekijken.