Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Uw zakelijke bijeenkomst volledig verzorgd

Tijdens uw vergadering, presentatie of andere zakelijke bijeenkomst mag het u aan niets ontbreken. De locaties van Event Company staan bekend om hun service, liefde voor het vak en professionaliteit. Wij werken dan ook graag met partners die dat onderstrepen.

Partners met wie we graag samenwerken

Leveranciers van de onderstaande diensten komen regelmatig op één of meerdere van onze locaties. Ze weten inmiddels hoe wij werken en hoe wij er samen voor u een geslaagde bijeenkomst van kunnen maken.

 • Teambuilders

  Teambuilders

  Kan uw zakelijke bijeenkomst wel een kleurrijk tintje gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een doelgericht begin met een uurtje handboogschieten. Wij hebben tal van suggesties als het gaat om specialisten in teambuilding, presentatietechnieken of veranderingsprocessen.

  Lees meer
 • Workshops

  Workshops

  Wellicht is het een idee om uw bijeenkomst af te sluiten met een informele en ontspannende workshop zoals wijnproeven, pokeren, Ferrari rijden of een percussieworkshop. Wij brengen u graag in contact met onze leveranciers.

  Lees meer
 • Fotografen en filmpjes

  Fotografen en filmpjes

  Uw bijeenkomst vastleggen als aandenken bijvoorbeeld voor het team of een filmpje maken van de dag die later op de (interne) site kan worden gezet. Wij hebben een aantal leveranciers die dat voor u kunnen verzorgen.

  Lees meer

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug