Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

De Hall

De Hall

De Hall beschikt over een mooie trap waar het bruidspaar gebruik van kan maken bij aanvang van bijvoorbeeld de feestavond.

Met de grote bar is de Hall de centrale ruimte van de feestetage. Tijdens een receptie is dit een prima plek om te borrelen aan de bar of aan één van de sta-tafels. Bij een feestavond neemt de band of DJ plaats aan de kant van het bordes, zodat er een ruime dansvloer is. De aangrenzende Heerenkamer en Fonteinzaal kunt u gebruiken voor zitgelegenheid.

Doordat de Hall verbonden is met meerdere ruimtes is een evenement tot 450 personen goed mogelijk. Maar ook kleinere gezelschappen kunnen hier uitstekend terecht.

Vanuit de Hall heeft u een mooi uitzicht op het ruime bordes en de vijver met fonteinen.

Locatie bekijken? Bel voor een bezichtiging of online tour (070-41 52 185)

info@eventcompany.nl

Samen zijn, we realiseren ons nu hoe bijzonder dat is. Iets te organiseren voor dit jaar of plannen om volgend jaar iets te organiseren? Wij maken graag een afspraak voor een locatiebezichtiging of een online locatie tour en kunnen alles vertellen over beschikbaarheid en de mogelijkheden. Bel (of mail info@eventcompany.nl) voor een (online) afspraak: 070- 41 52 185

Mail voor (online) afspraak locatiebezichtiging

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche