Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft een rijke geschiedenis  en ligt tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. U passeert eerst het indrukwekkende smeedijzeren hek en via de oprijlaan langs de grote fontein bereikt u het kasteel. Vanaf het bordes en het onderliggende terras heeft u een prachtig uitzicht over de vijver en de in terrasstijl aangelegde tuin.

 • Historie

  Historie

  Het kasteel werd gebouwd in opdracht van de koopvaardijofficier Johannes Adrianus van den Bosch en zijn echtgenote Baronesse van Hardenbroek. De architectuur van het Kasteel staat op naam van bouwmeester Eduard Cuypers, bekend van o.a. het Centraal Station in Den Bosch. In 1912 is het Kasteel officieel geopend.

  Lees meer
 • Omgeving

  Omgeving

  De locatie ligt in het Gooi, op slechts 20 km van Utrecht in een mooie bosrijke omgeving. De monumentale tuin met grote fontein is ideaal voor het maken van de trouwreportage. Graag informeren wij u ook over handige adressen in de buurt voor bijvoorbeeld het kerkelijk huwelijk en dinermogelijkheden voor gasten die niet met u in het Kasteel dineren.

  Lees meer
 • Technische faciliteiten

  Technische faciliteiten

  In Kasteel De Hooge Vuursche zijn meer dan voldoende stroomvoorzieningen aanwezig voor een band of DJ. Graag geven wij u een verdere toelichting over wat u op onze locatie kunt verwachten.

  Lees meer
 • Mindervaliden

  Mindervaliden

  Minder valide gasten hoeven zich geen zorgen te maken. Deze locatie heeft op de begane grond een aangepast toilet en er is een lift naar de bovenliggende etages aanwezig. De hotelkamers zijn echter niet voorzien van extra faciliteiten voor mindervaliden.

  Lees meer
 • Parkeren

  Parkeren

  Uw gasten kunnen rustig met de auto komen, want Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast heeft het Koetshuis, de vergaderlocatie van het Kasteel, ook nog een eigen parkeerterrein.

  Lees meer
 • Plattegronden

  Plattegronden

  De begane grond en de eerste etage van het Kasteel zijn op schaal in kaart gebracht.

  Lees meer
 • Vluchtroutes

  Vluchtroutes

  Op elke hotelkamer hangt een vluchtroute vanuit de betreffende hotelkamer. De vluchtroutes van de begane grond en de eerste etage kunt u via onze website downloaden.

  Lees meer

Best Deal Day Kasteel De Hooge Vuursche

1220

Voor € 5.695,- kunt u al een geweldig huwelijksfeest geven op onze laagseizoensdagen.

Lees meer over Best Deal Day Kasteel De Hooge Vuursche

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug

Kom langs en bekijk Kasteel De Hooge Vuursche

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 035-5412541. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie
twitter