Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Trouwmogelijkheden in het Kasteel

Trouwmogelijkheden in het Kasteel

Het Kasteel is de ideale locatie voor uw feest, diner of huwelijk en heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Geniet van de eigentijdse en luxueuze locatie in de bossen tussen Hilversum en Baarn. Om een idee te geven, ziet u hieronder enkele mogelijkheden.

 • De huwelijksceremonie

  De huwelijksceremonie

  De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk onvergetelijk zijn. Hier mag een mooie trouwlocatie niet aan ontbreken. Daarnaast kan in Kasteel De Hooge Vuursche ook uw huwelijksvoltrekking plaatsvinden.

  Lees meer
 • Best Deal Day

  Best Deal Day

  Op laagseizoensdagen kunt u al bij ons trouwen voor € 5.495,-. Wij hebben een speciaal Best Deal Day arrangement voor u gemaakt  incl. huwelijksceremonie, receptie en diner. Kijk op de seizoenskalender hiernaast voor de dagen waarop we dit arrangement kunnen aanbieden.

  Lees meer
 • Top Trouw Deal incl. Feestavond

  Top Trouw Deal incl. Feestavond

  Wilt u een complete bruiloft incl. feestavond maar heeft u een beperkt budget? Wij hebben daarvoor een speciaal huwelijksarrangement samengesteld met feestavond: “Top Trouw Deal'': Een complete bruiloft incl. 10 hotelkamers voor € 9.995,- (All in) in Kasteel De Hooge Vuursche. Dit arrangement is geldig op laag- en middenseizoensdagen. Kijk op onze seizoenskalender hiernaast voor de dagen waarop wij dit arrangement kunnen aanbieden.

  Lees meer
 • Samen de bruidstaart aansnijden

  Samen de bruidstaart aansnijden

  Na de ceremonie nodigen we u uit om samen het eerste stukje van de bruidstaart aan te snijden. Wij serveren vervolgens uw gasten een stukje taart en een feestelijk glas Champagne. Samen toost u op een prachtig huwelijk.

  Lees meer
 • Receptie en borrel

  Receptie en borrel

  Voor recepties vanaf 50 personen hebben we op onze locatie een aantal smaakvolle receptiearrangementen samengesteld.

  Lees meer
 • Engelse High Tea

  Engelse High Tea

  Geheel volgens Engelse traditie serveren de chef-kok en zijn team een Engelse High Tea. U en uw gezelschap genieten van mooie etagères met hartige en zoete hapjes en natuurlijk een heerlijke pot thee.

  Lees meer
 • Onze keuken

  Onze keuken

  Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over een eigen keukenteam. Onze chef-kok en zijn koks bereiden alle hapjes, lunches en diners op locatie zodat u altijd bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en van flexibiliteit.

  Lees meer
 • Spectaculaire feestavond

  Spectaculaire feestavond

  Bij Kasteel De Hoge Vuursche kunt u allerlei spectaculaire feesten organiseren. Maak een prachtige entree door sierlijk van de grote trap af te dalen en dans met uw gasten op de muziek van een goede band of DJ.

  Lees meer
 • Luxe overnachtingen

  Luxe overnachtingen

  Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over 19 luxe hotelkamers met prachtig uitzicht over het landgoed en een romantische bruidssuite. U kunt dus de volgende ochtend tijdens een geheel verzorgd ontbijt met uw gasten uitgebreid napraten over uw geweldige huwelijksdag?

  Lees meer

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

Aantrekkelijke all-in arrangementen

1448

Op sommige bieden wij aantrekkelijke all-in arrangementen aan of bieden wij een korting.

All in arrangementen

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Op Zondag Trouwen in Kasteel De Hooge Vuursche

1448

De gemeente Baarn verzorgt de huwelijksceremonie ook op zondag in Kasteel De Hooge Vuursche! Wij bieden aantrekkelijke kortingen of arrangementen op zondag.

Kijk op de kortingskalender voor aanbiedingen op zondag

Reviews Kasteel De Hooge Vuursche

1476

Lees hier wat onze gasten ervan vonden.

Reviews