Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Voorbereiding laatste details

Voorbereiding laatste details

De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk perfect verlopen. Wij hebben veel ervaringen met verzorgen van bruiloften en willen u graag helpen om van deze dag een hele bijzondere dag te maken.

 

Hiernaast treft u een formulier aan ter voorbereiding van de detailbespreking. Tevens treft u de onderwerpen ook op deze pagina aan. Twee maanden voor uw huwelijk nemen we contact met u op om een afspraak voor de detailbespreking in te plannen.

 

Tijdens de detailbespreking heeft u natuurlijk nog alle gelegenheid om het programma en de invulling te wijzigen (mits dat binnen onze agenda haalbaar is). Wij zullen ook de indeling van de locatie met u bespreken en al uw overige vragen beantwoorden.

Definitief aantal gasten

Zoals in de offerte vermeld, heeft u tot twee weken voor uw huwelijksdag de tijd om het definitief aantal gasten aan ons door te geven. Dit aantal is bepalend voor de eindfactuur. Mocht u nu al weten dat het aantal gasten afwijkt ten opzichte van de offerte, dan is het fijn als u dit bij het gesprek aangeeft.

Twee weken voor aanvang van uw huwelijksdag nemen wij contact met u op om het definitieve aantal gasten te vernemen.

Diner

Onze chef-kok en zijn keukenteam werken uitsluitend met duurzame producten, waarin wij de beschikbaarheid in het seizoen respecten. Wij koken puur, en gebruiken alleen verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn. Omdat ze, net als wij, passie hebben voor hun vak en uitsluitend topkwaliteit producten leveren. Wij vragen u om in de basis voor alle gasten hetzelfde menu te kiezen. Onze chef-kok zorgt uiteraard voor mooie alternatieven als gasten van bepaalde gerechten niet houden of bepaalde gerechten niet mogen eten. De menukaart treft u rechts op deze pagina aan.

Wijnen

Zodra het menu bekend is, geven wij u graag advies over de wijn. U kunt de wijnkaart hiernaast vinden. Het is ook mogelijk dat wij voor u, bij ieder gerecht een passende wijn uitkiezen en dat aanbieden in de vorm van een wijnarrangement. Deze wijnen worden op de dag zelf door onze bedrijfsleider geselecteerd.

Tijdens de receptie en de feestavond serveren wij huiswijn. Indien u een luxere huiswijn wenst, serveren we voor de witte wijn een Chardonnay en voor de rode wijn een Merlot. Hiervoor berekenen wij een toeslag van € 1,00 per persoon tijdens de receptie en € 2,50 per persoon tijdens een feestavond. Vraag tijdens u detailbespreking naar de mogelijkheden.

Bloemen

Bloemen horen bij een feest. Indien u verschillende programmaonderdelen op onze locatie heeft, is het handig om iets te kiezen dat bijvoorbeeld zowel op uw dinertafels als op de sta-tafels geplaatst kan worden tijdens de receptie en het feest. Wij hebben hiervoor diverse suggesties.

Hier treft u het digitale bloemenboek aan.

Band en DJ

Een feestavond wordt compleet met goede band of DJ. Het is gebruikelijk dat deze 1,5 tot 2 uur de tijd nodig hebben om op de bouwen. Meestal gebeurt dat terwijl u dineert. Vaak wil de band dan ook iets te eten. Wij verzorgen een zogenaamde bandmaaltijd voor € 17,50. Graag vernemen wij hoeveel maaltijden er gewenst zijn en of er vegetariërs zijn. De drankjes van de band worden op basis van nacalculatie aan u doorberekend. Wij verzorgen een kleedruimte voor de band. Indien de band wil weten welke technische mogelijkheden er zijn, kijk dan bij Technische mogelijkheden band.

Hotelkamers

Kasteel de Hooge Vuursche beschikt over 19 hotelkamers. Voor het gebruik van de hotelkamers geldt een minimaal gebruik van 5 kamers.
Uiteraard is de bruidssuite de trots van onze kamers met tweepersoons bubbelbad en tweepersoons rainshower douche. Op de tweede etage bevinden zich 8 hotelkamers, allen voorzien van een tweepersoons bed. De derde etage heeft 11 hotelkamers, allen voorzien van twee losse bedden.
We verzoeken u om op  het formulier hiernaast aan te geven; de namen van de gasten, het gewenste kamertype en of u de kosten van de hotelkamer en het ontbijt voldoet of dat de gast deze voldoet. Indien uw gasten zelf de hotelkamer en het ontbijt betalen vragen wij bij de check in een creditcard garantie.

Korting Hotelkamers

Graag attenderen wij u op de aantrekkelijke korting op hotelkamers. Als u minimaal 10 hotelkamers bij ons reserveert, dan krijgt u € 40,00 korting op de hotelkamerprijs. Dit geldt voor alle door u gereserveerde hotelkamers en alle type hotelkamers, ongeacht of u de hotelkamer betaalt of uw gasten de hotelkamer zelf betalen.

Diversen

Verder vernemen wij graag uw wensen voor een cadeautafel, gastenboektafel enz. Tevens ontvangen wij graag de naam en het mobiele telefoonnummer van de ceremoniemeester en de leverancier van de bruidstaart.

Betalings- en reserveringsvoorwaarden

Bij ondertekening van de offerte vragen wij u 15% aan te betalen. U kunt dit overmaken op rekeningnummer 52.34.63.448, t.n.v. Kasteel De Hooge Vuursche en uw reserveringsnummer. Wij verzoeken u vervolgens om dit bedrag aan te vullen tot 90% van de totale reserveringswaarde, uiterlijk één maand voor uw feest. U ontvangt hiervoor nog geen factuur. Voor het restant, 10% van de reserveringswaarde en de eventuele drankjes op basis van nacalculatie, zenden wij u na het feest een totaal factuur (waarbij de aanbetaling in mindering wordt gebracht). Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Tips voor de ceremoniemeester

De ceremoniemeester zorgt ervoor dat op de dag van het huwelijk het bruidspaar niets hoeft te regelen en alleen hoeft te genieten. De ceremoniemeester informeert bijvoorbeeld de gasten dat het tijd is om naar de volgende ruimte te gaan. Daarnaast is de ceremoniemeester het aanspreekpunt voor de partymanager van de locatie, de fotograaf en de band. De ceremoniemeester coördineert de sketches, speeches en activiteiten die de gasten willen ondernemen (of voorkomt deze als het bruidspaar dit niet wenst).

Op de dag zelf zal onze bedrijfsleider met de ceremoniemeester de planning voor het diner doorspreken. Wellicht dat er tijdens het diner gespeecht zal worden. Graag zouden wij willen weten wanneer en hoe lang er gespeecht wordt, zodat wij voor een goede afstemming met onze keuken en bediening kunnen zorgen.

Het staat erg feestelijk om buiten, in het zicht van de locatie, fakkels op basis van olie of gelpotten neer te zetten. Het is niet toegestaan confetti/serpentines, crêpepapier, rijst, rozenblaadjes, heliumballonnen, wensballonnen en vuurwerk te gebruiken binnen of buiten onze locaties.

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Diverse downloads voor de detailbespreking

Hieronder treft u diverse downloads aan voor de detailbespreking.

Direct Contact

Heeft u een vraag of wilt u iemand van de salesafdeling spreken. Bel 070-4152185 of stel u vraag hieronder.

Stel uw vraag