Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Ervaar de werkwijze van Kasteel De Hooge Vuursche

Natuurlijk wilt u dat uw trouwdag onvergetelijk wordt. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben wij enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. U zult zien dat wij alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Locatiebezichtiging, optie en offerte

  Locatiebezichtiging, optie en offerte

  Als u uw trouwdag in Kasteel De Hooge Vuursche wilt vieren, maken we graag een  afspraak voor een persoonlijk gesprek en rondleiding. Hierna kunnen we een optie plaatsen en maken we een vervolgafspraak voor het samenstellen van een offerte. Deze vrijblijvende offerte en de optie blijven twee weken geldig.

 • Detailbespreking

  Detailbespreking

  Enkele weken voor uw bruiloftsfeest maken we nogmaals een afspraak om alle details door te nemen. Het aantal gasten kunt u tot twee weken voor aanvang aan ons doorgeven. Dit aantal is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

  Lees meer
 • Omzetgarantie

  Omzetgarantie

  In Kasteel De Hooge Vuursche hanteren wij omzetgaranties. Dit houdt in dat de totale reserveringswaarde op een bepaalde datum aan een minimaal bedrag moet voldoen. Zodra wij de gewenste datum weten, kunnen wij u meteen vertellen wat de omzetgarantie voor die dag is.

 • Exclusiviteit en zaalverhuur

  Exclusiviteit en zaalverhuur

  De ruimtes die gebruikt worden, zijn afhankelijk van het aantal gasten en het programma. Voor het gebruik van de locatie berekenen wij zaalhuur. Daarnaast zijn er dagen dat wij de locatie uitsluitend verhuren op basis van exclusiviteit. De exclusiviteit beperkt zich tot de eerste etage en is mogelijk op de betreffende dag van 12.00 uur tot 01.00 uur.

 • Betalingsvoorwaarden

  Betalingsvoorwaarden

  Bij ondertekening van de offerte vragen wij u 15% aan te betalen. U kunt dit overmaken op rekeningnummer 52.34.63.448, t.n.v. Kasteel De Hooge Vuursche en uw reserveringsnummer. Wij verzoeken u vervolgens om dit bedrag aan te vullen tot 90% van de totale reserveringswaarde, uiterlijk één maand voor uw feest. U ontvangt hiervoor nog geen factuur. Voor het restant, 10% van de reserveringswaarde en de eventuele drankjes op basis van nacalculatie, zenden wij u na het feest een totaal factuur (waarbij de aanbetaling in mindering wordt gebracht). Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. 

  .

 • Annuleringsregeling

  Annuleringsregeling

  Natuurlijk gaat u ervan uit dat de voorbereidingen voor uw huwelijksdag vlekkeloos verlopen. Maar stel dat er met één van uw belangrijke gasten onverhoopt iets gebeurt waardoor de feestelijke dag niet door kan gaan of uitgesteld moet worden. Een vervelende situatie, maar het wordt nog vervelender als u ook nog eens voor alle kosten moet opdraaien. Met de annuleringsregeling van de Event Company kunt u dit financiële risico afdekken. Al onze kosten die het gevolg zijn van uitstel of annulering worden in dit geval vergoed. Vraag tijdens uw offerte gesprek naar de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Uniforme Voorwaarden Horeca

  Uniforme Voorwaarden Horeca

  Op al onze reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Een exemplaar vindt u bij uw offerte en is ook te downloaden rechts op deze pagina. Bij annulering hanteren wij in afwijking van artikel 9.4.2. de volgende staffel. Bij annulering van een definitieve reservering 15% van de reserveringswaarde, bij annulering minder dan 3 maanden voor de aankomstdatum 50% van de reserveringswaarde, bij annulering minder dan 2 maanden voor de datum 75% van de reserveringswaarde en bij annulering minder dan 1 maand voor de aankomstdatum 100% van de reserveringswaarde.

 • Voorwaarden voor eigen versieringen

  Voorwaarden voor eigen versieringen

  Uiteraard mag u de locatie naar wens decoreren. Via ons kunt u bloemdecoratie verzorgen, maar dit mag u ook zelf doen. Het is echter niet toegestaan om de volgende versieringen te gebruiken binnen of buiten Kasteel De Hooge Vuursche:

  • Confetti/serpentines
  • Crêpepapier
  • Rijst
  • Rozenblaadjes
  • Bellenblaasinstallaties
  • Rookmachines
  • Vuurkorven
  • Vuurwerk
  • Wensballonnen

  Als u fakkels regelt, dan graag uitsluitend bamboefakkels op olie. Heliumballonnen zijn toegestaan mits deze vast zitten. Decoratie die u zelf meeneemt moet indien van toepassing geïmpregneerd zijn en mag geen schade toebrengen aan het pand of meubilair. De ceremoniemeesters zijn verantwoordelijk voor het plaatsen en verwijderen van de decoraties.

Trouwplannen of iets te vieren? Bel voor een locatiebezichtiging

Trouwen? Of iets te vieren. Wij laten je graag de locatie zien. Bel 070-41 52 185 voor een persoonlijke afspraak.

Best Deal Day Kasteel De Hooge Vuursche

1220

Voor € 5.695,- kunt u al een geweldig huwelijksfeest geven op onze laagseizoensdagen.

Lees meer over Best Deal Day Kasteel De Hooge Vuursche

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Uniforme Voorwaarden Horeca

Hieronder kunt u de UVH downloaden.