Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Weddingplanners

Weddingplanners

De voorbereiding van een huwelijk kost veel tijd en energie en kan ook behoorlijk wat stress opleveren. Een weddingplanner kan dan uitkomst bieden, wij werken graag samen met een aantal van deze planners

 • Astrid Blaauw

  Astrid Blaauw

  Een weddingplanner is er voor u! Een persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een onvergetelijke dag. Zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag. Wanneer jullie kiezen voor een weddingplanner, dan kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding. En vergeet vooral het belangrijkste niet… genieten!

  Astrid Blaauw

 • Beau Marriage

  Beau Marriage

  Om uw huwelijksdag persoonlijk en uniek te maken is aandacht, tijd en kennis nodig. Beau Mariage Weddingplanners adviseert en begeleidt u graag persoonlijk op één van de prachtige locaties van Event Company middels een eigen draaiboek en gesprek.

  Beau Mariage

 • Magnificent Weddings

  Magnificent Weddings

  Wanneer u van uw trouwplannen een onvergetelijke, unieke en fantastische trouwdag wil maken komt er veel op u af. Een goed begin is het plannen van uw bruiloft op Kasteel De Hooge Vuursche, Landgoed Te Werve of bij De Lindenhof. Daarna is er nog heel veel te regelen, beslissen en te bedenken. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van uw wensen? Magnificent Weddings ondersteunt door middel van weddingplanning, professioneel ceremoniemeesterschap en adviesgesprekken. Samen maken we uw droombruiloft werkelijkheid!

  Magnificent Weddings

 • Het Bruidsmeisje

  Het Bruidsmeisje

  Het Bruidsmeisje bruist van enthousiasme, creatieve ideeën en houdt van verrassende elementen en bijzondere details die de dag net even anders dan anders maken. Persoonlijk en helemaal passend bij jullie, waarvan jullie gasten “WOW” zullen zeggen. Dankzij het keurmerk Trouwen van de NTBO weten jullie dat jullie een betrouwbare, innovatieve en professionele weddingplanner in huis halen. Het Bruidsmeisje is gespecialiseerd in buiten bruiloften met veel oog voor detail.

  het Bruidsmeisje

 • WITenzo

  WITenzo

  Begeleiding bij de planning van je huwelijksdag, styling of alleen ceremoniemeesterschap, brengt rust in de hectische voorbereidingen. Zo zorg je dat op de dag zelf alles perfect verloopt, zodat alleen het genieten overblijft. Samen met jullie zorgt WITenzo dat wensen en ideeën werkelijkheid worden, uitgaande van jullie persoonlijkheid en stijl. Met oog voor detail, creativiteit, gevoel voor stijl en een luisterend oor wordt het een dag om nooit te vergeten.

   

  WITenzo

 • Just Say Yes Weddingplanning

  Just Say Yes Weddingplanning

  Just Say Yes! maakt het voor iedereen mogelijk om een weddingplanner in te huren door het aanbieden van verschillende pakketten tegen een vaste betaalbare prijs. De weddingplanner van Just Say Yes weddingplanning kan naast de planning van jullie volledige bruiloft ook ingezet worden als ceremoniemeester zodat jullie familie en vrienden ongestoord kunnen genieten van jullie mooiste dag zonder belast te zijn met de zorgen of alles goed gaat.

  Just Say Yes Weddingplanning

 • Bloom wedding

  Bloom wedding

  De organisatie van een bruiloft is erg tijdrovend en voor veel bruidsparen is dit een veelgehoorde reden om een weddingplanner in te schakelen. Immers ook van de voorpret moeten jullie genieten. De weddingplanner van Bloom wedding heeft ruime ervaring in het organiseren en coördineren van persoonlijke bruiloften waarbij styling, sfeer en beleving een belangrijk uitgangspunt vormt. Bloom wedding staat bovendien voor kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit.

  www.bloomwedding.nl

 • Signature Wedding

  Signature Wedding

  Jullie huwelijksdag zal één van de mooiste en spannendste momenten worden in jullie leven. Signature Wedding neemt tijdens jullie bruiloft de hele organisatie en alle zorgen over, zowel tijdens de voorbereidingen en op de trouwdag zelf, zodat jullie kunnen genieten. Signature Wedding investeert al haar energie in het maken van onvergetelijke momenten. Dat is hun passie! Vanwege hun internationale achtergrond, werken zij naast Nederlandse bruidsparen ook veel met Expats en Nederlanders die in het buitenland wonen. Al hun bruidsparen krijgen een persoonlijke trouw-website cadeau en toegang tot onze RSVP applicatie.

  Signature Wedding

Locatie bekijken?

Trouwen of iets te vieren? Bel voor een afspraak: 070- 41 52 185.

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche