Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Wedding Design en Styling

Wedding Design en Styling

Onze locatie is natuurlijk prachtig maar natuurlijk is het leuk om je eigen stijl of thema door te voren tijdens de verschillende onderdelen van je feest. We adviseren dan wel gebruik te maken van professionals.

 • Perplexz

  Perplexz

  Perplexz zorgt voor een Wow-factor op jullie huwelijksdag. De passie van het team van Perplexz is om bruidsparen te laten zien dat een al bijna perfecte locatie, uitmuntend kan worden door middel van styling. Zij denken graag met jullie mee, kunnen zorgen voor een eigen identiteit, hulp bij logo ontwerp, alles op maat uitgewerkt.. Perplexz staat voor persoonlijke benadering, werken met hoogwaardige materialen en hebben een uitgebreid team. Zij gaat voor uitmuntend.

  Perplexz

 • Bloom your life

  Bloom your life

  Bloom Your Life verzorgt al sinds 2008 met liefde en passie bloemdecoraties op onze landgoederen. Door de stijl en de kleurcombinaties kunnen zij onze locaties perfect aanvullen en geven jullie huwelijk een eigen sfeer. Marte en haar team werken graag op een persoonlijke manier samen om uw decoratiewensen in kaart brengen. Ze spreken graag af in de Studio om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Naar aanleiding hiervan maken ze een op maat gemaakt decoratieplan met bijbehorend kostenoverzicht.

  De kennis van onze locaties en de passie voor het bloemenvak, zorgen ervoor dat Marte & team Bloom Your Life unieke en passende bloem decoraties ontwerpen voor uw huwelijk creëren.

  Foto: Elisabeth van Lent
  Styling: Perplex Wedding & Event Styling
  Florals: Bloom Your Life

 • ByDorine Wedding & Event Styling

  ByDorine Wedding & Event Styling

  ByDorine zorgt voor een bruiloftstyling met een prachtige sfeer en stijl die helemaal past in deze tijd! Creativiteit, originaliteit, beleving en jullie eigen persoonlijke twist zijn hierin de keywords.
  We werken veel met bloemen en natuurlijke materialen als hout, steen en metalen, en maken jullie bruiloft graag persoonlijk door middel van handgemaakte, unieke styling items.
  Enthousiast geworden? Neem dan contact op via de website, www.bydorine.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking!

 • Happy Weddings

  Happy Weddings

  Happy Weddings is gespecialiseerd in het verzorgen van ceremoniestyling. Inmiddels hebben ze 3 verschillende trouwprielen, zo’n 8 backdrops, verschillende soorten stoeltjes, trouwbankjes en alles wat er verder nog nodig is voor jullie unieke ceremonie opstelling. Je kunt kiezen uit één van de vier ceremoniepakketten, maar je kunt ook terecht voor bijvoorbeeld alleen een prieel. Daarnaast verzorgen ze ook ‘locatiestyling’ zoals lampionnen, witte draperieën, bloemendecoraties, ballonnendecoraties, lopers etc. Neem gerust eens een kijkje op www.happyweddings.nl en laat je verrassen.”

 • Bloom Styling

  Bloom Styling

  Een bruiloft is meer compleet wanneer je op de locatie herkenbare stijlelementen ziet terugkomen. Hierbij helpen kleurkeuzes, bloemstukken en accessoires. Maar ook een op maat gemaakt trouwlogo geeft een extra boost aan een bruiloft. Bloom Wedding is gespecialiseerd in de styling van huwelijken. Niks is haar te gek: tenten, vloeren, meubilair, bloemwerk, accessoires en verlichting: alles wordt op elkaar afgestemd. Een goed gestylde bruiloft geeft veel rust en slaat hoge ogen! Bezoek de website en klik ook eens door naar het online inspiratie magazine.

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche