Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Wedding Design en Styling

Wedding Design en Styling

Onze locatie is natuurlijk prachtig maar natuurlijk is het leuk om je eigen stijl of thema door te voren tijdens de verschillende onderdelen van je feest. We adviseren dan wel gebruik te maken van professionals.

 • Perplexz

  Perplexz

  Perplexz zorgt voor een Wow-factor op jullie huwelijksdag. De passie van het team van Perplexz is om bruidsparen te laten zien dat een al bijna perfecte locatie, uitmuntend kan worden door middel van styling. Zij denken graag met jullie mee, kunnen zorgen voor een eigen identiteit, hulp bij logo ontwerp, alles op maat uitgewerkt.. Perplexz staat voor persoonlijke benadering, werken met hoogwaardige materialen en hebben een uitgebreid team. Zij gaat voor uitmuntend.

  Perplexz

 • ByDorine Wedding & Event Styling

  ByDorine Wedding & Event Styling

  ByDorine zorgt voor een bruiloftstyling met een prachtige sfeer en stijl die helemaal past in deze tijd! Creativiteit, originaliteit, beleving en jullie eigen persoonlijke twist zijn hierin de keywords.
  We werken veel met bloemen en natuurlijke materialen als hout, steen en metalen, en maken jullie bruiloft graag persoonlijk door middel van handgemaakte, unieke styling items.
  Enthousiast geworden? Neem dan contact op via de website, www.bydorine.nl en maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking!

   

   

 • Total-X Wedding & Eventstyling

  Total-X Wedding & Eventstyling

  Styling op een persoonlijke, creatieve en unieke manier? De passie van Total-X is het creëren van onvergetelijke en indrukwekkende momenten. Total-X is hier zeer ervaren in! Total-X is altijd volop in beweging, ontwikkelen nieuwe concepten en gaan graag uitdagingen aan waarbij hun vakmanschap ingezet kan worden. Als eerste weddingstylist van Nederland zijn zij na 7 jaar nog steeds toonaangevend in wat ze doen: een fantastische (totaal)styling van jullie trouwdag neerzetten. Van het ontwerp van een trouwhuisstijl tot het verzinnen van de give-away, van bruidstaart tot bloemstyling, van Candy-table tot tafelstyling… alles wordt op maat bedacht en gemaakt. Uniek en persoonlijk, daar gaan zij voor!

  Total-X

 • Happy Weddings

  Happy Weddings

  Happy Weddings is gespecialiseerd in het verzorgen van ceremoniestyling. Inmiddels hebben ze 3 verschillende trouwprielen, zo’n 8 backdrops, verschillende soorten stoeltjes, trouwbankjes en alles wat er verder nog nodig is voor jullie unieke ceremonie opstelling. Je kunt kiezen uit één van de vier ceremoniepakketten, maar je kunt ook terecht voor bijvoorbeeld alleen een prieel. Daarnaast verzorgen ze ook ‘locatiestyling’ zoals lampionnen, witte draperieën, bloemendecoraties, ballonnendecoraties, lopers etc. Neem gerust eens een kijkje op www.happyweddings.nl en laat je verrassen.”

 • Bloom Styling

  Bloom Styling

  Een bruiloft is meer compleet wanneer je op de locatie herkenbare stijlelementen ziet terugkomen. Hierbij helpen kleurkeuzes, bloemstukken en accessoires. Maar ook een op maat gemaakt trouwlogo geeft een extra boost aan een bruiloft. Bloom Wedding is gespecialiseerd in de styling van huwelijken. Niks is haar te gek: tenten, vloeren, meubilair, bloemwerk, accessoires en verlichting: alles wordt op elkaar afgestemd. Een goed gestylde bruiloft geeft veel rust en slaat hoge ogen! Bezoek de website en klik ook eens door naar het online inspiratie magazine.

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche