Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Visagisten & Hairstyling

Visagisten & Hairstyling

De huwelijksdag is natuurlijk de dag waarop jullie moeten stralen maar dan wel op een natuurlijke manier die bij je past. Een goede visagiste en hairstyliste mag niet ontbreken.

 • Liesbeth Dubelaar Bruidsmake-up & Bruidskapsels

  Liesbeth Dubelaar Bruidsmake-up & Bruidskapsels

  Liesbeth Dubelaar van Bruidsmake-up & Bruidskapsels in ’t Gooi is gespecialiseerd in bruidsstyling. Zij heeft veel ervaring en verzorgt graag uw make-up en kapsel, maar eventueel ook dat van speciale genodigden. Liesbeth Dubelaar is visagist, hairstylist en wimperstylist. Bruidsmake-up & Bruidskapsels in ’t Gooi, Voor de mooiste versie van uzelf! Hier kunt u verzekerd zijn van een geslaagde proefsessie en wordt er volledig naar uw wensen geluisterd. Van een natural look tot een look met intense kleuren. Classy, trendy hairstyling; stijlvol, klassiek, vintage, of nonchalant opgestoken, precies zoals u het wilt.

  Liesbeth Dubelaar Bruidsmake-up & Visagie

 • The Beautiful Bride Company

  The Beautiful Bride Company

  The Beautiful Bride Company verzorgt graag op professionele en persoonlijke wijze jouw Bruidskapsel en Bruidsvisagie op één van de mooiste dagen van jouw leven. Met veel plezier komen zij hiervoor op de locaties van Event Company om er voor te zorgen dat je in alle rust en helemaal ontspannen en stralend aan jouw huwelijksdag kunt beginnen!


  www.beautifulbridecompany.nl

 • Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist

  Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist

  Ga je binnenkort trouwen? Dan heb je misschien met de grootste zorg de allermooiste jurk al gekozen. Je haar verdient natuurlijk niet minder aandacht. Met een fantastisch bruidskapsel dat helemaal op jouw wensen is afgestemd, maak je zeker een verpletterende indruk.
  Vertrouw hiervoor op Lonneke's jarenlange ervaring, vakkennis en –technieken die je alleen van een ervaren en professionele hair- en bruidsstylist kunt verwachten. Zo werkte ze onder meer als hairstylist voor de Amsterdam Fashion week en Benelux Next Topmodel.
  http://www.fashionhairstylist.nl/

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie