Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Buitengewoon Ambtenaar

Buitengewoon Ambtenaar

De huwelijksceremonie is het hoogtepunt van uw trouwdag. Om dit bijzondere moment nog persoonlijker te maken kunt u een buitengewoon ambtenaar het huwelijk laten voltrekken. Deze ambtenaar neemt alle tijd om u te leren kennen zodat hij of zij er een hele persoonlijke ceremonie van kan maken waarin uw wensen en verhalen, en die van uw vrienden en familie, een belangrijke rol spelen.

 • Mooi Trouwen

  Mooi Trouwen

  Zeg ''Ja'' tijdens uw persoonlijke trouwceremonie.

  Dat het sluiten van een huwelijk ook anders kan, toont Mark van Leeuwen van Mooi Trouwen. Naar zijn idee is uw trouwceremonie vooral een emotioneel samenzijn. Als spreker laat hij u vertellen, luisteren, lachen, stralen en genieten. Dankzij de inbreng van speeches, brieven en muziek weet hij de sfeer te variëren. Van officieel, serieus en bezinnend, naar blij, romantisch en feestelijk. Op uw trouwdag is Mark benoemd en beëdigd. Namens de gemeente mag hij uw huwelijk officieel voltrekken en staat hij op de locaties van Landgoed Te Werve, De Lindenhof en Kasteel de Hooge Vuursche garant voor een persoonlijke en levendige trouwceremonie.

  Mooi Trouwen

 • Pauline Suidgeest

  Pauline Suidgeest

  Omdat u niets aan het toeval wilt overlaten, wilt u kiezen welke ceremoniespreker (trouwambtenaar) u op uw trouwdag die belangrijke vraag gaat stellen. Het is fijn om tijdig kennis te maken en aan te voelen of u blij wordt als u deze persoon op uw trouwdag ziet.
  Pauline Suidgeest is een ceremoniespreker die graag de tijd neemt voor haar bruidsparen. Zij streeft ernaar dat het trouwmoment het warm kloppend hart van de trouwdag wordt. Ze verwoordt het verhaal van het bruidspaar op herkenbare wijze. Met respect voor het belang van het moment, in een losse, ontspannen atmosfeer. Uiterst persoonlijk. De verbinding van het bruidspaar en de verbinding met de mensen om hen heen vormen de rode draad in een samenzijn waarin onbedaarlijk gelachen wordt en waarin een traantje wordt weggepinkt. En als gasten haar na afloop vragen of ze een vriendin van de bruid of van de bruidegom is, weet Pauline dat haar missie geslaagd is.

  Pauline Suidgeest

 • Trouwambtenaarkiezen.nl

  Trouwambtenaarkiezen.nl

  Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Een stijlvolle, warme en persoonlijke ceremonie is de opmaat naar de rest van deze dag. Het is dus belangrijk om zorgvuldig een trouwambtenaar te kiezen die bij jullie past, bij wie jullie je op je gemak voelen. Een trouwambtenaar die jullie verhaal herkenbaar vertaalt in een onvergetelijke speech. Trouwambtenaarkiezen is een samenwerkingsverband van vijf enthousiaste zelfstandig trouwambtenaren. We delen de kennis en ervaring, dat inspireert ons en houdt ons scherp. Het maakt niet alleen dat de kwaliteit nog hoger wordt maar ook dat wij met nog meer plezier huwelijken voltrekken.

  Trouwambtenaarkiezen.nl

 • Celebabs

  Celebabs

  In september 2019 heeft Celebabs een nieuw trouwconcept gelanceerd.

  Dit platform biedt jullie als aanstaand bruidspaar de mogelijkheid een bekende Nederlander te vragen als trouwambtenaar of ceremoniespreker voor jullie bruiloft. De Celebrity Babs zal dan aanwezig zijn op de grote dag en begeleidt de gehele trouwceremonie van welkom tot ja-woord met passie, humor en liefde. Zo kunnen jullie getrouwd worden door jullie idool, iemand voor wie je bewondering hebt, of gewoon iemand die past in het perfecte plaatje van jullie grote dag!

  Wil je ook getrouwd worden door een Celebrity Babs? De huwelijksdag is de mooiste dag uit jullie leven. De trouwceremonie het meest bijzondere moment. Maak deze momenten nog specialer met een Celebrity trouwambtenaar. Voor jullie, maar zeker ook voor jullie gasten. Maak het samen met Celebabs een dag om nooit te vergeten.

  Team-Celebabs staat voor jullie klaar!!
  www.celebabs.nl

 • Muzikaal Trouwen

  Muzikaal Trouwen

  Martine Straesser is niet alleen een veelzijdig zangeres, ze is ook beëdigd als trouwambtenaar. Door deze twee prachtige beroepen te combineren maakt zij een unieke trouwceremonie.
  Altijd live begeleid door harp of piano zingt Martine tijdens de ceremonie een aantal liedjes (of aria`s) die recht in het hart gaan.
  Hoewel ze een klassieke zangopleiding heeft gehad is haar repertoire zeer uitgebreid en omvat ook musical en popliedjes. De muziek wordt altijd in overleg met het bruidspaar uitgezocht en het komt ook regelmatig voor dat ze speciaal voor die ene ceremonie een liedje instudeert.
  Haar stijl van spreken is informeel en ongedwongen. Humor neemt in haar speeches een belangrijke plaats in. Martine zorgt voor een informele en ontspannen sfeer tijdens de ceremonie waarin het bruidspaar en hun gasten volop kunnen genieten. Martine spreekt vloeiend Engels en Duits maar ook kan ze een deel van de ceremonie in het Frans of Italiaans doen.

  De meest bijzondere momenten ontstaan wanneer de muziek precies wordt afgestemd op het verhaal van het bruidspaar en de tekst prachtig overgaat in de mooiste melodieën.

  Muziekaal Trouwen

Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

1675

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Meld je aan voor de opendag op zondag 27 september. We laten jullie graag de locatie zien en bespreken de mogelijkheden.

Lees meer over Kom langs op de opendag! Op zondag 27 september

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie

Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft vele gasten mogen ontvangen. Lees hier wat ze...

Lees het verhaal van Huwelijken Kasteel De Hooge Vuursche
twitter