Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bloemen

Bloemen

Met goed verzorgde bloemen zal uw mooie dag er nog feestelijker uitzien. Ook wij besteden veel aandacht aan bloemen die geheel in stijl zijn met onze locatie. Omdat ieder feest weer zijn eigen uitstraling heeft, bieden wij de mogelijkheid om extra bloemen te bestellen voor bijvoorbeeld de sta-tafels of dinertafels. Wij hebben samen met onze eigen bloemist Eindeloos in Bussum diverse suggesties voor u samengesteld. Hieronder treft u enkele arrangementen aan.

U treft het digitale bloemenboek hier aan.

 • Vaasje met 5 bloemen

  Vaasje met 5 bloemen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 5 bloemen per vaasje. Prijs per vaasje €7,50. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arr. nr. 1A.

 • Vaasje met 10 bloemen

  Vaasje met 10 bloemen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 10 bloemen per vaasje, deze vaasjes zijn wat steviger en lager dan 1A en ook goed buiten te gebruiken. Prijs per vaasje €17,50. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie (ook buiten) of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arrangement nr. 1 B.

 • Vaasje met 5 Rozen

  Vaasje met 5 Rozen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 5 Rozen per vaasje. Prijs per vaasje €12,50. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arr. nr. 3 A.

 • Vaasje met 10 Rozen

  Vaasje met 10 Rozen

  Wij verzorgen per ronde tafel 3 vaasjes met 10 Rozen per vaasje, deze vaasjes zijn wat steviger en lager dan 3 A en ook goed buiten te gebruiken. Prijs per vaasje €20,00. De boeketjes zijn ook op de sta-tafels te plaatsen voor receptie (ook buiten) of feestavond. De boeketjes zijn in 1 kleur of gemengd te bestellen. Arrangement nr. 3 B.

 • Ovaal tafelstuk

  Ovaal tafelstuk

  Voor op de tafel van de Trouwambtenaar of ovale dinertafel staat dit tafelstuk prachtig. Het is in 1 kleur of gemengd te bestellen. Prijs per stuk €75,00. Arrangement nr. 5.

 • Groot boeket op zuil

  Groot boeket op zuil

  In de trouwzaal is een groot boeket op een zuil erg mooi en is ook goed te zien voor iedereen. Het is in 1 kleur of gemengd te bestellen. Prijs per stuk €90,00 incl. zuil. Arrangement nr. 6.

 • Stoelversiering

  Stoelversiering

  Diverse mogelijkheden Prijs per stoel € 12,50. Arrangement nr. 7.

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie