Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bands

Bands

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

 • Swinging.nl

  Swinging.nl

  Swinging.nl is een eigentijds boekingsbureau met een zeer complete website die u helpt bij het vinden van een goede DJ, coverband of artiest voor uw huwelijk, feest, receptie of bijeenkomst.
  Op de site van Swinging.nl ziet u direct de nog beschikbare DJ’s, coverbands en artiesten. U kunt vrijblijvend een optie plaatsen op uw favoriete artiest. Naast het artiestenbureau Swinging.nl adviseert evenementenbureau Swinging-Events haar klanten over de productie en inrichting van bedrijfsevenementen.

  Swinging.nl

 • SKYFLY DJ shows

  SKYFLY DJ shows

  SKYFLY kan uw licht, geluid, aankleding en muziek verzorgen op uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of (netwerk)borrel. Met hun exclusieve DJ shows met unieke en zeer sfeervolle LED zuilen en ervaren allround DJ's maken zij er een geslaagd feest van! SKYFLY draagt als eerste drive-in show in Nederland het Keurmerk Trouwen (NTBO). Vooraf nemen zij in een persoonlijk gesprek, op bijvoorbeeld een demoavond, uw (muzikale) wensen door. Naar aanleiding hiervan kiezen zij de meest geschikte DJ voor uw feest. Kijk op hun site voor meer informatie voor uw feest.

  SKYFLY DJ Shows

 • Sonny's Inc.

  Sonny's Inc.

  De party band van Nederland! 20 jaar geleden is Sonny's Inc. ontstaan op initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: muziek!!! Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken.

  Sonny's Inc.

 • White Vision

  White Vision

  Licht, geluid en entertainment komen samen en zorgen voor een onvergetelijk eindresultaat.

  De heren van White Vision hebben het goed begrepen. Zij combineren de kennis van professionele licht- en geluidshows met hun passie voor entertainment en verzorgen daarmee al 10 jaar de meest hoogstaande dj-shows. Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een feestelijke opening of een zakelijk evenement. Elk feest of evenement is voor hen een nieuwe uitdaging om verassende en persoonlijke concepten te ontwikkelen.  Laat je inspireren op www.white-vision.nl

 • Wedding DJ

  Wedding DJ

  Wedding DJ behoort al jaren tot één van de meest professionele en exclusieve sfeermakers binnen de Nederlandse trouwbranche. Zij beschouwen een bruiloftsfeest als een uiterst persoonlijke aangelegenheid en maken van elke samenwerking echt iets bijzonders.

  Wedding DJ

 • DJ TiMM UNiTED

  DJ TiMM UNiTED

  TiMM UNiTED creëert door zijn unieke performance een onvergetelijke muziekervaring! Positieve
  energie, variatie, live elementen (zoals toetsen, percussie of een saxofonist) en directe connectie met
  het publiek staan centraal. Altijd live gemixt uiteraard in een dynamische vlotte stijl. Kortom: Eén groot feest! Geheim wapen is ook zijn 432 hertz frequentie. Dit zorgt voor aangenamer geluid in combinatie met passende geluidsvolumes. Altijd persoonlijk overleg en een op maat gemaakte muzikale beleving! TiMM UNiTED heeft op talloze A-locaties gestaan in binnen en buitenland. Kijk en luister hier verder op.

 • CelebrationEvents

  CelebrationEvents

  CelebrationEvents beschikt over zeer professionele en ervaren DJ's om uw feest voor alle gasten onvergetelijk te maken.
  De DJ's zijn allround en kenmerken zich door het draaien "dansbare en herkenbare" muziek. De drive in shows zijn van hoge kwaliteit en er zijn verschillende opstellingen en aanvullingen mogelijk.
  CelebrationEvents heeft een demonstratieruimte hier kunt u vrijblijvend kennismaken en de wensen voor uw feest bespreken.

  CelebrationEvents

 • Broken White Prodcutions DJ’s met sfeer en passie

  Broken White Prodcutions DJ’s met sfeer en passie

  Het feest is in volle gang; heerlijke beats zwepen het publiek op, sfeervolle lichteffecten sieren de zaal en zelfs opa en oma staan inmiddels op de dansvloer. Is dit jullie ideaalplaatje voor de feestavond? Dan wordt het hoog tijd om je feestavond in professionele handen te leggen bij Broken White Productions.

   

  Broken White Productions

 • Coverband The Chandeliers, via Swinging

  Coverband The Chandeliers, via Swinging

  The Chandeliers zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een supertof feest zorgen. Zangeres Amanda speelt ook akoestische gitaar. Haar partijen worden perfect ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen en synthbas van Sander. Zij zingen ook driestemmig, wat leidt tot een harmonieus trio met een volle sound.

  The Chandeliers zijn uitermate geschikt voor diners, borrels, recepties, ceremonies en natuurlijk feesten. Zij spelen 3×50 minuten en de rest wordt gedaan door hun eigen DJ Michael. Een compleet avondvullend repertoire dus. Zij hebben zelf een compacte maar zeer goede geluid- en lichtinstallatie bij zich.

  Zie hier clip op Hooge Vuursche.

  Chandeliers

 • Endearing Wedding songs By Jennifer Ewbank

  Endearing Wedding songs By Jennifer Ewbank

  "Jennifer Ewbank schrijft jullie eigen lied" Mooie emoties tijdens een bijzondere dag. Naast de liefde kan muziek dit als geen ander vertalen. Jennifer Ewbank schrijft daarom na een ontmoeting een persoonlijk op maat gemaakt lied om het meest bijzondere moment nog persoonlijker te maken. Naast het geschreven lied zingt en speelt Jennifer vanachter haar "Witte BabyVleugel" de mooiste liefdes-klassiekers. Als herinnering krijgt het liefdeskoppel een opgenomen versie op Cd. Een persoonlijk geschreven liedje is uiteraard geen verplichting. Jennifer kan namelijk ook jullie verzoeknummers zingen tijdens de ceremonie en of borrel.

  Jennifer Ewbank

 • Weddingsingers

  Weddingsingers

  The Weddingsingers bestaat uit de zussen Janine & Lisette Vos. Al sinds 1987 zingen zij samen. Sinds het voorjaar van 2002  zijn ze actief als The Weddingsingers. Ze zingen romantische songs tijdens de huwelijksplechtigheid. Het bruidspaar kiest zelf de liedjes uit voor de ceremonie. De repertoirelijst is oneindig, maar staat jullie favoriet niet op de lijst? Dan zullen zij er alles aan doen om de muziek die jullie kiezen toch te zingen. Dat maakt hun aandeel tijdens jullie ceremonie zo bijzonder en persoonlijk. The Weddingsingers zingen in het Engels, Nederlands, Italiaans, Frans, Duits en Spaans.

  Weddingsingers

Op Zondag Trouwen in Kasteel De Hooge Vuursche

1448

De gemeente Baarn verzorgt de huwelijksceremonie ook op zondag in Kasteel De Hooge Vuursche! Wij bieden aantrekkelijke kortingen of arrangementen op zondag.

Kijk op de kortingskalender voor aanbiedingen op zondag