Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Over Kasteel De Hooge Vuursche

Over Kasteel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche heeft een rijke geschiedenis en ligt tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn. U passeert eerst het indrukwekkende smeedijzeren hek en via de oprijlaan, die langs de grote fontein loopt, bereikt u het Kasteel. Vanaf het bordes en het onderliggende terras heeft u een prachtig uitzicht over de vijver en de in terrasstijl aangelegde tuin.

 • Historie

  Historie

  Het kasteel werd gebouwd in opdracht van de koopvaardijofficier Johannes Adrianus van den Bosch en zijn echtgenote Baronesse van Hardenbroek. De architectuur van het Kasteel staat op naam van bouwmeester Eduard Cuypers, bekend van o.a. het Centraal Station in Den Bosch. In 1912 is het Kasteel officieel geopend.

  Lees meer
 • Omgeving

  Omgeving

  Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt Kasteel De Hooge Vuursche centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht en in het Gooi. Het kasteel bevindt zich op een landgoed van 19  hectare. Voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen.

  Lees meer
 • Parkeren

  Parkeren

  Uw gasten kunnen rustig met de auto komen, want Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er bij het Koetshuis, de vergaderlocatie van het Kasteel, ook nog een eigen parkeerterrein.

  Lees meer
 • Mindervaliden

  Mindervaliden

  Kasteel De Hooge Vuursche is toegankelijk voor mindervaliden. Op de begane grond bevindt zich een aangepast toilet en er is een lift aanwezig. De afmetingen van de lift zijn: 80cm breed, 118cm diep en 200cm hoog. De hotelkamers zijn niet voorzien van extra faciliteiten voor mindervaliden.

  Lees meer
 • Plattegrond

  Plattegrond

  Wilt u weten wat er zich achter de gevel van het Kasteel bevindt? Wij geven u graag een korte uitleg. Ook kunt u plattegronden downloaden.

  Lees meer
 • Vluchtroutes

  Vluchtroutes

  De vluchtroutes vanuit de diverse ruimtes op de begane grond en de eerste etage zijn in kaart gebracht.

  Lees meer
 • Technische faciliteiten

  Technische faciliteiten

  In Kasteel De Hooge Vuursche zijn meer dan voldoende stroomvoorzieningen aanwezig. Tevens beschikken wij over diverse geluidsinstallaties en audiovisuele hulpmiddelen. Vraag bij uw reservering naar de mogelijkheden.

  Lees meer

Kom langs en bekijk Kasteel De Hooge Vuursche

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 035-5412541. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

U bent van harte welkom bij Kasteel De Hooge Vuursche!

Bel: 035-54 12 541

Meer informatie