Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Hoe werken wij

Natuurlijk wilt u dat uw bijeenkomst een succes is. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Dat geldt uiteraard ook voor ons. Hieronder hebben wij enkele aspecten van onze werkwijze toegelicht. U zult zien dat wij alles tot in de puntjes verzorgen.

 • Locatiebezichtiging, optie en offerte

  Locatiebezichtiging, optie en offerte

  Indien u uw bijeenkomst in Kasteel De Hooge Vuursche wilt organiseren,  maken we graag een  afspraak voor een persoonlijk gesprek en rondleiding. Vervolgens plaatsen wij een optie en maken we, aan de hand van uw wensen, een offerte op maat. Deze vrijblijvende offerte en optie zijn twee weken geldig.

 • Detailbespreking

  Detailbespreking

  Twee weken voor uw bijeenkomst nemen we contact met u op om alle details door te nemen. Het aantal gasten kunt u tot twee weken voor aanvang aan ons doorgeven. Dit aantal is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

 • Omzetgarantie

  Omzetgarantie

  In Kasteel De Hooge Vuursche hanteren wij omzetgaranties. Dit houdt in dat de totale reserveringswaarde op een bepaalde datum aan een minimaal bedrag moet voldoen. Zodra wij de gewenste datum weten, kunnen wij u meteen vertellen wat de omzetgarantie voor die dag is.

 • Zaalhuur en exclusiviteit

  Zaalhuur en exclusiviteit

  De ruimtes die gebruikt worden, zijn afhankelijk van het aantal gasten en het programma. Voor het gebruik van de ruimtes in het Koetshuis en in het Kasteel berekenen wij zaalhuur.


  Daarnaast zijn er in het Kasteel dagen dat wij de locaties uitsluitend verhuren op basis van exclusiviteit. De exclusiviteit beperkt zich tot de eerste etage en is mogelijk op de betreffende dag van 12.00 uur tot 01.00 uur.

 • Betalingsvoorwaarden

  Betalingsvoorwaarden

  Direct na de bijeenkomst ontvangt u de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Voor bijeenkomsten met een reserveringswaarde van minimaal € 5.000,- vragen wij een maand voor aanvang een aanbetaling van 50%.

 • Uniforme Voorwaarden Horeca

  Uniforme Voorwaarden Horeca

  Op al onze reserveringen en geleverde diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Een exemplaar vindt u bij uw offerte en is ook te downloaden rechts op deze pagina. Bij annulering hanteren wij artikel 9.4.2.

Kom langs en bekijk Kasteel De Hooge Vuursche

Neem voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact op, 035-5412541. Wij geven u graag een rondleiding in de locatie en bespreken de mogelijkheden met u.

Uniforme Voorwaarden Horeca

Hieronder kunt u de Uniforme Voorwaarden Horeca downloaden.