Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Teambuilding, workshops

Teambuilding geschikt als middel om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of gewoon om iets leuks te doen met elkaar? Bent u op zoek naar een ontspannende toevoeging aan uw vergaderarrangement ? Het Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche ligt midden in de bossen van Baarn en beschikt over een terras aan de bosrand. Om de team coaching te begeleiden verwijzen wij u graag naar één van onze leveranciers

 • Team4Teams

  Team4Teams

  Zij gaan aan de slag met kernwaarden zoals inzet, communicatie, saamhorigheid, wederzijds respect maar vooral fun! Van handboogschieten tot mountainbiken en van katapult bouwen tot een outdoor golf challenge. De activiteiten voor of na uw bijeenkomst kunnen ingepland worden vanaf 45 minuten tot 3 uur.

  Team4Teams

 • Outing Holland

  Outing Holland

  Outing Holland is een trainings- en adviesbureau dat sinds haar oprichting in 1991 naam heeft gemaakt met haar ervaringsgerichte visie op en aanpak van leer- en ontwikkelprogramma’s. Zij zijn een vaste bezoeker van Event Company. " Met onze ervaringsgerichte aanpak en dito werkvormen voelen we ons in en om de locaties van Event Company bijzonder op ons gemak. Niet alleen de buitenomgeving is prettig ook de faciliteiten binnen beantwoorden aan onze verwachtingen".

  Outing Holland

 • iO Events

  iO Events

  iQ Events is één van de meest toonaangevende organisatiebureaus van Nederland op het gebied van unieke, niet alledaagse creatieve, sportieve & feestelijke bedrijfsevenementen.
  Geen iQ Evenement is hetzelfde. Creativiteit en conceptueel denken is dan ook de basis van ons succes. Hun jarenlange ervaren en betrokken organisatieteam zorgt altijd voor onvergetelijke ervaringen op een bijzondere A-locatie.

  iQEvents

 • Kavel 7

  Kavel 7

  Bent u op zoek naar spraakmakend en origineel entertainment? Een geweldige band, een super DJ, een verrassende workshop of een heerlijke proeverij? Wilt u hoge kwaliteit maar wel tegen een faire prijs? Stel dan samen met Kavel7 de invulling van uw evenement samen. Op basis van uw wensen ontwikkelen ze creatieve ideeën, kiezen precies wat bij u past en krijgen zo een fantastisch eindresultaat!

  Voor een indruk van entertainment en workshops kijkt u op hun website.

Mogelijkheden Team4Teams

Hieronder kunt u de mogelijkheden van Team4Teams bekijken.