Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Bands

Bands

Iedereen weet hoe belangrijk de band is. Voor de sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie, maar ook voor het feest waar het dak eraf moet. Wij hebben heel veel bands en DJ’s voorbij zien komen en kunnen dus goed inschatten welke band bij u zou kunnen passen.

 • Swinging

  Swinging

  Swinging.nl is een eigentijds boekingsbureau met een zeer complete website die u helpt bij het vinden van een goede DJ, coverband of artiest voor uw huwelijk, feest, receptie of bijeenkomst.
  Op de site van Swinging.nl ziet u direct de nog beschikbare DJ’s, coverbands en artiesten. U kunt vrijblijvend een optie plaatsen op uw favoriete artiest. Naast het artiestenbureau Swinging.nl adviseert evenementenbureau Swinging-Events haar klanten over de productie en inrichting van bedrijfsevenementen.

  Swinging.nl

 • H2M

  H2M

  H2M Entertainment verzorgt voor iedere gelegenheid bands, DJ’s en ‘walking around’ entertainers. Van een compleet feest met energieke coverbands zoals Harrie’s Herrie en Dak D’af tot een jazzcombo en akoestische formaties voor uw borrel of receptie. Met enthousiasme en gebrand op kwaliteit wil H2M u graag adviseren. Hun credo: Beleef het verschil!

  H2M entertainment

 • DJ Ger van den Brink

  DJ Ger van den Brink

  Deze ervaren radiopresentator (Radio 10 Gold, Den Haag FM) weet met zijn muziek op elk feest een uitstekende sfeer neer te zetten. DJ entertainer Ger van den Brink.

  Ger van den Brink

 • Sonny's Inc.

  Sonny's Inc.

  De party band van Nederland! 20 jaar geleden is Sonny's Inc. ontstaan op initiatief van Sonny Hoogwerf. Het doel was mensen entertainen met zijn grote passie: MUZIEK !!!. Maar niet zomaar muziek, het moest muziek zijn van topkwaliteit waarmee hij mensen zou kunnen raken en vermaken.

  Sonny's Inc.