Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 035-54 12 541

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

Uw zakelijke bijeenkomst volledig verzorgd

Tijdens uw vergadering, presentatie of andere zakelijke bijeenkomst mag het u aan niets ontbreken. De locaties van Event Company staan bekend om hun service, liefde voor het vak en professionaliteit. Wij werken dan ook graag met partners die dat onderstrepen.

Partners met wie we graag samenwerken

Leveranciers van de onderstaande diensten komen regelmatig op één of meerdere van onze locaties. Ze weten inmiddels hoe wij werken en hoe wij er samen voor u een geslaagde bijeenkomst van kunnen maken.

 • Teambuilders

  Teambuilders

  Kan uw zakelijke bijeenkomst wel een kleurrijk tintje gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een doelgericht begin met een uurtje handboogschieten. Wij hebben tal van suggesties als het gaat om specialisten in teambuilding, presentatietechnieken of veranderingsprocessen.

  Lees meer
 • Fotografen

  Fotografen

  Wilt u de bijeenkomst vast laten leggen op foto’s. Graag verwijzen wij u naar één van onze creatieve leveranciers.

  Lees meer
 • Videoclip

  Videoclip

  Laat een professionele videoregistratie maken van uw bijeenkomst. De videoclip wordt op locatie gemonteerd en kan aan het einde van de bijeenkomst getoond worden.

  Lees meer
 • Bloemisten

  Bloemisten

  Met bloemen zet u uw eigen stijl neer voor de bijeenkomst en stemt u alles mooi op elkaar af. Wij werken samen met de Angelica uit Baarn, maar staan natuurlijk ook open voor uw eigen inbreng.

  Lees meer

Bel mij terug

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de beschikbare data? Klik op onderstaande button en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken om de locatie te bekijken.

Bel mij terug