Meer informatie? Neem contact met ons op of bel ons op 070 - 41 52 185

Monumentale locaties voor evenementen Landgoed te Werve Kasteel De Hooge Vuursche Te Werve Buiten De Lindenhof

 • visual
  • Inspirerend presenteren op een landgoed
  • Eigentijds ingericht
  • Enthousiaste gedreven medewerkers
  • Culinair hoog niveau uit eigen keuken
  Download hier de brochure

Op zoek naar presentatieruimte of een congreszaal?

Event Company beschikt over 2 monumentale locaties voor vergaderingen, presentaties of andere evenementen. De prachtige landhuizen en het kasteel liggen in de Randstad maar toch rustig in een beschermd natuurgebied of park.

Landgoed Te Werve bij Den Haag

In een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk ligt Landgoed Te Werve. De locatie beschikt over luxe vergaderzalen voor vergaderingen en presentaties  van 6 tot 60 personen. De lunch en het diner worden geserveerd in de stijlruimtes op de begane grond. Bij mooi weer kunt u buiten lunchen of borrelen.

Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche op een landgoed van 19 hectare. Het Koetshuis op het landgoed  is speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Hier bevinden zich zes ruime vergaderzalen voor 6 tot 40 personen. Na uw bijeenkomst kunt u blijven overnachten in één van de kasteelkamers. De stijlruimtes in het Kasteel, zoals de Parkzaal en aangrenzende Hall en Fonteinzaal, lenen zich goed voor presentaties tot 110 personen met aansluitend een borrel en diner.

Te Werve Buiten

Op 5 minuten van  Den Haag in Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Met een beetje mazzel zit het ooievaarspaar ook op hun nest. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. Een unieke laid-back-plek voor een presentatie, relatie of personeelsevent.

Feestarrangement

1500

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf? Wij hebben o.a. een mooi arrangement voor u.

Feestarrangement

Maak kennis met ons salesteam

U kunt voor al uw vragen contact opnemen met ons salesteam.

Salesteam