Particulier - Event Company
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Trouwplannen of iets te vieren

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Bel voor een persoonlijke afspraak: 035-54 12 541 of meld je aan voor de online open dag op zaterdag 30 januari.

Wat heeft
Kasteel De Hooge Vuursche
te bieden?

Open dag

Online open dag 30 januari

Trouwplannen of iets te vieren? Beleef Kasteel De Hooge Vuursche thuis tijdens de online tour. Zaterdag 30 januari doen wij mee met de online open dag van Top Trouwlocaties. Lekker veilig vanaf je bank meekijken en luisteren naar de mogelijkheden van onze locatie! Na de tour beantwoorden we graag nog een aantal vragen. Lees verder en meld je aan!

Willen jullie liever eerder of een persoonlijke afspraak op locatie?  Bel dan 035-54 12 541

Populairste trouwlocatie

Kasteel De Hooge Vuursche is voor het vierde jaar op rij de winnaar van de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties op 1 februari 2020 bekend. Deze locatie kreeg de meeste aanvragen van de Nederland binnen op het platform van Toptrouwlocaties. Dit bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen.

Open dag

20/12/2020

Populairste trouwlocatie

01/03/2020

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare in Baarn en is dé plek voor een bijzondere dag. Het kasteel is eigentijds ingericht en heeft verschillende stijlvolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en feest. De dag is helemaal compleet met een overnachting in één van de 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting