Particulier - Event Company
 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

 • Feest

  Familie

  Vrienden

  Borrelen

  Eten

Trouwplannen of iets te vieren

Ga je trouwen of heb je iets te vieren? Bel voor een persoonlijke afspraak: 035-54 12 541

of kom naar onze open dag op 27 juni. Meldt je hier aan!

Wat heeft
Kasteel De Hooge Vuursche
te bieden?

Open dag

Trouwplannen of iets te vieren? Kom zondag 27 juni tussen 11.00-16.00 uur naar onze open dag.

Wij verzorgen een rondleiding en serveren hapjes en drankjes zodat jullie zelf de sfeer kunnen proeven. Willen jullie liever eerder of een persoonlijke afspraak bel dan 035-54 12 541
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM tijdens de rondleiding, aanmelden en het dragen van een mondkapje is daarom ook verplicht. Wij doen mee met de open trouwlocatie route van Toptrouwlocatie. Lees meer over hoe jullie je kunnen aanmelden.

Top 3 populairste trouwlocatie van Nederland

Kasteel De Hooge Vuursche staat voor het vierde jaar op rij in de top drie van de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties op 14 februari 2021 bekend. Deze locatie kreeg de 2e plek . Het kasteel kreeg via dit platform bijna de meeste aanvragen van de Nederland binnen. Dit bijzondere kasteel, gelegen in de bossen bij Hilversum en Baarn, is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen.

Open dag

21/03/2021

Top 3 populairste trouwlocatie van Nederland

01/01/2021

Over Ons

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op een landgoed van 19 hectare in Baarn en is dé plek voor een bijzondere dag. Het kasteel is eigentijds ingericht en heeft verschillende stijlvolle ruimtes voor de ceremonie, borrel, diner en feest. De dag is helemaal compleet met een overnachting in één van de 19 hotelkamers. Ons eigen keukenteam kookt met passie de heerlijkste gerechten en ons bedieningsteam zorgt ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Interesse om bij ons
te komen werken?

Verrassend goede culinaire invulling uit eigen keuken

Bevlogen medewerkers met passie voor het vak

Monumentale erfgoedlocatie met een eigentijdse inrichting